Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Vînă e şocat de situaţia de la FCSB: "Nu înţeleg ce se întâmplă! Îmi găsesc cu greu cuvintele"

VIDEO | Ionuţ Vînă e şocat de situaţia de la FCSB: "Nu înţeleg ce se întâmplă! Îmi găsesc cu greu cuvintele"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut al treilea meci consecutiv în Liga I, scor 1-3, cu FC Voluntari, şi a rămas cu doar patru puncte obţinute în cele cinci etape disputate în noul sezon.

"Nu merge nimic. Ce mai pot să zic? Nu sunt multe de zis, trebuie să facem mai mult în teren şi nu e de ajuns să jucăm cu numele, trebuie să intrăm în teren la fiecare meci şi să demonstrăm că merităm să jucăm la această echipă. Din păcate, de cinci meciuri nu ne regăsim şi nu prea sunt multe de zis. Trebuie să facem mai multe în teren.

Îmi găsesc cu greu cuvintele. Eu şi colegii mei nu ştim ce se întâmplă. Trebuie să reglăm lucrurile, la antrenamente să facem mai multe, să ne sincronizăm mai bine şi în atac, şi în apărare. Avem acest retur joi pe care trebuie să ne focusăm foarte bine şi să trecem mai departe în Europa League. Sunt 9 puncte, e greu, dar sper ca pe parcurs să le reglăm.

Sunt încrezător în băieţi chiar dacă trecem printr-o pasă foarte proastă, sperăm să facem surpriza până la urmă, în Europa, pentru că la ce drum avem, e greu, dar nimic nu este imposibil. Nu e vina jucătorilor mai tineri. Băieţii sunt tineri, n-au experienţă, trebuie să îi protejăm, chiar dacă au intrat şi au debutat, trebuie să îi protejăm în continuare, să le dăm încredere. Îmi pare bine că sunt aici, îmi pare bine că am venit aici, nu contează că trecem printr-un moment greu, caracterele se văd în momentele grele şi trebuie să o scoatem noi la capăt" , a declarat Ionuţ Vînă la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbsteauavina 

viewscnt
Articole similare