Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ionuţ Voicu a depistat "călcâiul lui Ahile" din tabăra ieşeană. "Trebuie să speculăm lucrul acesta". Rapid - Poli Iaşi, joi, de la ora 18.45, pe Telekom Sport 1

VIDEO |  Ionuţ Voicu a depistat "călcâiul lui Ahile" din tabăra ieşeană. "Trebuie să speculăm lucrul acesta". Rapid - Poli Iaşi, joi, de la ora 18.45, pe Telekom Sport 1

Cupa României

Comentarii

Fotbal Club Rapid va înfrunta pe Poli Iaşi, joi, de la ora 18.45, la Buzău, în faza "16-imilor" Cupei României. Partida va fi transmisă pe Telekom Sport 1.

Pentru căpitanul celor de la Rapid, Ionuţ Voicu, meciul cu Poli Iaşi are o însemnătate aparte. Veteranul din flancul drept al apărării giuleştene a evoluat trei sezoane pentru Poli Iaşi, în perioada 2014-2017, timp în care şi-a câştigat respectul şi aprecierea fanilor din Copou. Fotbalistul a recunoscut că mai ţine legătura cu colegii de atunci, însă în partida de joi va uita orice urmă de prietenie şi mizează pe victoria echipei sale. Voicu speră ca factorul psihologic să încline balanţa în favoarea formaţia din liga secundă.

"Încă mai am foşti colegi la Iaşi şi mai ţin legătura cu ei. Le-am ţinut pumnii întotdeauna, fiindcă am trăit clipe frumoase alături de ei şi am fost destul de apreciat în acea echipă. Dar joi sper ca echipa mea să câştige şi să ne calificăm noi. Nu cred că în acest vestiar există un fotbalist care să spună că nu îi pasă atunci când intră pe teren şi joacă pentru Rapid. Intri şi joci pentru Rapid şi dacă joci în amical, şi dacă joci în campionat, în Cupă, în Champions League, în Liga a lV-a, ar trebui să te comporţi cu aceeaşi dăruire şi eu sunt sigur că cine va intra pe teren va face tot posibilul ca Rapidul să se califice mai departe. Să fim serioşi, ei sunt o echipă de Liga l, noi suntem încă la Liga a ll-a, există o diferenţă poate şi de valoare, dar întotdeauna a fost eliminată cu determinare, aşa că nu îmi fac griji. Iaşiul are o echipă bună, dar au fluctuaţii. Este a treia partidă în care conduc cu 2-0 şi termină la egalitate sau pierd. Şi atunci, cred că şi noi ar trebui să speculăm lucrul acesta", a spus Voicu, pentru Telekom Sport.

De asemenea, jucătorul de 34 de ani regretă faptul că s-a ajuns ca echipa să evolueze la Buzău, ca pe teren propriu, însă este sigur că fanii îi vor urma oriunde s-ar deplasa. 

"Îmi pare rău, ne-am fi dorit să jucăm aici, noi înţelegem şi televiziunile pentru că fac un efort şi vor să difuzeze cât mai multe meciuri, însă mi-aş fi dorit să jucăm acasă, să vină cât mai multă lume să ne susţină.  Nu ştiu cum şi-au făcut programul şi celelalte echipe, din păcate noi trebuie să mergem până la Buzău, o să mergem şi o să jucăm acolo unde suntem primiţi.  Eu mă aştept să vină lume, sunt sigur că galeria noastră o să fie alături de noi, cum a fost necondiţionat de fiecare dată şi sunt sigur că o să vină rapidişti de prin zonă şi o să fie multă lume pe stadion. (S-au speriat colegii tăi mai tineri neobişnuiţi cu vizitele suporterilor la antrenament?) Deocamdată am avut doar una şi a fost una constructivă, nu ar avea de ce să fie speriaţi. Sperăm ca pe viitor ei să vină doar să ne încurajeze şi să nu mai existe asemenea tensiuni între noi şi ei", a completat Ionuţ Voicu.

Pentru atacantul francezul al celor de la Rapid, Brighton Labeau, fanii îi amintesc de cei ai unei foste campioane a Europei, din ţara sa natală.

"Mă fac să mă gândesc la unul dintre marile cluburi ale Franţei, Marseille pentru că dragostea faţă de fotbal aici este una senzaţională la meciuri şi asta te umple de energie", a spus jucătorul aflată în cautarea primului gol în tricoul alb-vişiniu.

 

Afla mai multe despre: fotbalcupa romanieirapidpoli iasi 

viewscnt
Articole similare