Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Iordănescu, nemulţumit de arbitraj după eşecul cu Iaşi: "E frustrant". Ce spune despre intrarea în play-off

VIDEO | Iordănescu, nemulţumit de arbitraj după eşecul cu Iaşi: "E frustrant". Ce spune despre intrarea în play-off

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Edward Iordănescu are tot dreptul să fie nemulţumit după înfrângerea cu Poli Iaşi. La faza golului, există posibilitatea ca un jucător al Iaşiului să lovească mingea cu mâna. După meci, Iordănescu a vorbit şi despre planurile de viitor de la Mediaş.

"Şi etapa trecută nu a contat arbitrajul. Acum am văzut şi toată echipa a reclamat henţ şi eu am ţipat. E frustrant, dar asta este, mergem până la capăt", a spus Iordănescu la microfonul Telekom Sport şi cu referire la primul meci din 2019, cel cu Astra Giurgiu. 

Cât despre intrarea în play-off, tehnicianul de la Mediaş recunoaşte că şansele sunt mici, dar este sigur că anul viitor alta va fi soarta echipei: "Ne jucăm şansa până în ultima clipă chiar dacă este una foarte mică. Când am venit mi-am asumat că există riscul foarte mare să nu intrăm în play-off, dar planul meu este unul pe termen mediu, lung. Încercăm să jucăm până în ultima etapă după care să gestionăm bine perioada până în vară".

Gaz Metan este pe locul 10, cu 29 de puncte, patru distanţă de ultimul loc de play-off, ocupat de Sepsi, cu trei etape înainte de finalul campionatului regulat. 

Afla mai multe despre: edi iordanescugaz metanarbitraj 

viewscnt
Articole similare