Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Irina Begu despre duelul istoric împotriva Franţei: "Acest lucru este cel mai important" Care este detaliul care poate face diferenţa

VIDEO | Irina Begu despre duelul istoric împotriva Franţei: "Acest lucru este cel mai important" Care este detaliul care poate face diferenţa

Tenis

Comentarii

România va juca în aprilie pentur un loc în finala Fed Cup, performanţa pe care nu a mai atins-o niciodată în istorie. Irina Begu aşteaptă să vadă pe ce suprafaţă se va juca duelul contra franţuzoaicelor.

După victoria incredibilă din Cehia, visul unei finale în Fed Cup poate deveni realitate. Pentru a ajunge în ultimul act, Halep & Co trebuie să învingă Franţa la ea acasă. 
 
"Au o echipă foarte puternică. Garcia, Mladenovic, Cornet, Parmentier. Sunt jucătoare foarte bune, au şi dublu puternic. Acum nu ştiu cine va veni în echipă şi va fi disponibil pentru acest meci.  Însă personal cred că vor aduce cea mai bună echipă ţinând cont că e o semifinală. Depinde pe ce suprafaţă vor juca. Însă da, Garcia fiind acum şi Garcia cred că e cea mai în formă şi sus clastă în momentul de faţă şi clar e o jucătoare foarte periculoasă, a fost top 10 şi are un joc foarte agresiv.  Însă să nu o uităm şi pe Mladenovic, chiar daca are o perioadă mai grea. Important e să vedem pe ce suprafaţă vom juca şi avoi vedem cum abordăm meciurile" sună analiza Irinei Begu. 
 
Întâlnirea va avea loc în zilele de 20 şi 21 aprilie, iar gazdele au dreptul să aleagă suprafaţa de joc. 
 
"Mie îmi place şi am spus-o întotdeauna, zgura, pe zgură mă simt cel mai bine. Cu această suprafaţă am crescut şi de aceea, dar ţinând cont că avem atât de multe turnee pe hard, m-am adaptat şi jocul se mulează foarte bine şi pe această suprafaţă. Nu am nicio problemă. Ce decid ei, e în regulă pentru noi" a declarat Irina.
 
 
 

Afla mai multe despre: fed cupirina begufranţa 

viewscnt
Articole similare