Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Irlanda e "regina" Europei la rugby în 2018! A reuşit Marele Şlem în Six Nations chiar pe terenul rivalei Anglia

VIDEO | Irlanda e "regina" Europei la rugby în 2018! A reuşit Marele Şlem în Six Nations chiar pe terenul rivalei Anglia

Rugby

Comentarii

Irlanda a fost de neînvins în Six Nations. A câştigat şi pe terenul Angliei şi a reuşit să cucerească trofeul cu victorii pe linie.

Irlanda a câştigat Turneul Celor Şase Naţiuni după un parcurs perfect în acest sezon: Cinci victorii, ultima chiar pe terenul marii rivale, Anglia.
Irlandezii erau siguri de trofeu înaintea meciului de pe Twickenham, dar mai aveau nevoie de un succes pentru a reuşi Marele Şlem, adică să câştige toate partidele din acest sezon.

Victoria a venit după trei eseuri şi o lovitură de pedeapsă. Şi englezii au dus balonul tot de trei ori în terenul de ţintă advers, însă nu au reuşit niciodată conversia.

Irlanda s-a impus cu 24-15 şi pe lângă cel de-al patrulea trofeul al Six Nations a câştigat şi tripla coroană datorită victoriilor obţinute în partidele cu echipele din Regat. 

Afla mai multe despre: irlandarugbysix nationsanglia 

viewscnt
Articole similare