Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Isabelle Gullden nu va uita niciodată experienţa de la CSM Bucureşti, alături de care a câştigat trofeul Ligii Campionilor, după o finală de vis. "A fost cel mai bun meci din viaţa mea"

VIDEO | Isabelle Gullden nu va uita niciodată experienţa de la CSM Bucureşti, alături de care a câştigat trofeul Ligii Campionilor, după o finală de vis. "A fost cel mai bun meci din viaţa mea"

Handbal

Comentarii

Handbalista suedeză Isabelle Gullden (30 de ani) a jucat trei sezoane în România, la CSM Bucureşti, iar acum este starul formaţiei franceze Brest-Bretagne. Aflată în revenire de formă după concediul prenatal, Gullden şi-a stabilit obiectivele pentru perioada următoare, într-un material realizat de EHF.

În tricoul celor de la CSM Bucureşti, Isabelle Gullden a obţinut trofeul de golgeteră a Ligii Campionilor în 2016, an în care CSM reuşea să cucerească şi titlul suprem nivel european al cluburilor. Între timp, Gullden a devenit mămică. Pe 10 iulie 2019 l-a născut pe micuţul Lias. Noua postură i se potriveşte de minune jucătoarei scandinave.
 
"Pur şi simplu devii mai cald. Pentru un moment uiţi de orice altceva. Este un sentiment diferit. În primul rând, vrei să îl faci mândru, chiar dacă el nu ştie. Pur şi simplu eşti mai fericit, cu adevărat fericit. Înainte pentru mine a fost doar handbalul. Tot timpul am fost 100% focusată pe handbal. Tot ce făceam, să dorm 9-10 ore, să îmi fac somnul înainte de meci exact cum îmi doream... acum sunt norocoasă dacă am 6 ore la rând. Dar chiar şi aşa, când intru pe teren o fac cu aceeaşi determinare. Şi după meci, după antrenamente dure, după meciuri grele pierdute, vii acasă la această fiinţă mică şi uiţi totul", a declarat Gullden, în Magazinul EHF de săptămâna aceasta.
 
Din iulie şi până acum, Gullden a lucrat mult la recuperarea tonusului fizic, competiţional. În mare măsură şi-a revenit, însă mai sunt lucruri de pus la punct până la o refacere de 100%, după cum chiar ea recunoaşte.
 
"Mă simt bine. E nevoie de puţin timp ca să mă întorc la un nivel bun, dar acum am început să joc mai mult şi să mă simt din ce în ce mai bine pe teren. A fost nevoie de mai mult timp decât mă aşteptam", a mai spus Gullden.
 
Isabelle Gullden nu va uita niciodată experienţa din România, mai ales anul 2016, în care a ridicat deasupra capului trofeul Ligii Campionilor şi a plecat acasă cu titlul de golgeteră a competiţie. În finală, CSM Bucureşti a învins-o pe Gyor, la aruncările de la şapte metri, scor 29-26. Isabelle Gullden a fost MVP-ul partidei, cu 15 goluri.
 
"Cred că a fost cel mai bun meci din viaţa mea. Au fost şi multe lovituri de departajare, dar nici nu mi-am dat seama. Eşti într-o bulă şi nu te mai gândeşti. Când am înscris ultimul penalty îmi amintesc doar că m-am întors la coechipierele mele, iar una dintre ele mi-a spus, ai înscris 15 goluri. M-am uitat pe tabelă şi aşa era. Dar cea mai importantă a fost medalia de aur", a mai spus Gullden.
 
În acest sezon, actuala formaţie a Isabellei, Brest-Bretagne, s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor de pe poziţia a doua a Grupei Principale 2, unde a întâlnit pe SCM Râmnicu Vâlcea, şi va juca în sferturi cu locul trei din Grupa Principală 1, împotriva rusoaicelor de la Rostov-Don sau a danezelor de la Esbjerg. Obiectivul formaţiei rămâne accederea în Final Four-ul competiţiei, de la Budapesta, unde orice se poate întâmpla.
 
"Ar fi fantastic. Iubesc tot ce are legătură cu Final Four-ul. Este ceva incredibil. Cred că asta îşi doreşte fiecare jucătoare, să ajungă în Final Four şi să ajungă la trofeul Champions League. Pentru asta luptăm, dar suntem încă departe. Trebuie să o luăm meci cu meci. Când joci bine eşti favorit, dar şi cealaltă grupă este foarte puternică. Te uiţi la clasament şi nu ştii cu cine vei juca. Va fi foarte dificil. Trebuie să jucăm bine în aceste două meciuri, să avem un moral bun înainte de sferturi", a completat Gullden.

Afla mai multe despre: gullden 

viewscnt
Articole similare