Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Îşi compromite şansele să ajungă la FCSB? "Trebuie să scoatem punct sau puncte" Obiectivul incredibil pe care şi-l propune Ilie Poenaru în acest sezon

VIDEO | Îşi compromite şansele să ajungă la FCSB? "Trebuie să scoatem punct sau puncte" Obiectivul incredibil pe care şi-l propune Ilie Poenaru în acest sezon

Academica Clinceni

Comentarii

Academica Clinceni o întâlneşte în etapa a 11-a a Ligii 1 pe FCSB, echipă care a împrumutat mai mulţi fotbalişti la trupa ilfoveană.

Aceştia nu au drept de joc în confruntarea directă, una pe care mulţi o văd ca având o singură câştigătoare, datorită relaţiilor bune dintre cele două cluburi. Ilie Poenaru se gândeşte însă doar la cum va putea să adauge încă un rezultat bun la seria de invincibilitate a echipei sale, ajunsă la cinci partide oficiale fără eşec. În trecut, deşi se spunea că sunt în sfera de influenţă a lui Gigi Becali, Gloria Buzău şi Unirea Urziceni au încurcat-o la vremea respectivă pe vicecampioana României. 

"Pot apărea discuţii, dar faptul că blocând acei 3 jucători care nu au voie să joace la meciul cu FCSB, acei trei copii, că nu sunt nişte jucători cu experienţă, nu au ajuns să facă diferenţa, asta denotă că nu avem nicio colaborare, nu suntem niciun satelit, nu suntem absolut nimic. Sunt răutăţi sau se vorbeşte pe baza la ceea ce a fost anul trecut, colaborarea pe care am avut-o anul trecut pentru că într-adevăr a fost o colaborare. acum doar avem doi jucători împrumutaţi, cum de altfel împrumută şi Viitorul, şi CFR-ul pe la toate echipele. Doi jucători pe care noi îi plătim şi nimic mai mult" lămureşte lucrurile principalul Academicii. 
 
Deşi este penutlima în clasament şi are un final de tur al sezonului regulat extrem de dificil, nou-promovata din Ilfov ar putea fi marea surpriză a actualului sezon. 
 
"Poate par nebun în momentul ăsta, dar cum spuneam la Liga a 2-a, tot timpul pe spuneam jucătorilor după turul campionatului că suntem în stare de mult mai mult, şi că ar trebui să creadă că putem să promovăm chiar dacă era Petrolul, Clujul. Le-am spus şi acum că dacă ei fac ce trebuie, se prezintă aşa cum trebuie la antrenamente şi la meciuri şi pun în practică ceea ce lucrăm la antrenamente, eu, în dorinţa şi nebunia mea, le-am spus că putem fi în stare, având şi o linişte financiară, noi suntem în stare de a prinde şi play off-ul" surprinde Ilie Poenaru, aflat la prima experienţă în Liga I. 
 
 
 
 

 

Afla mai multe despre: academica clinceniilie poenarufcsb 

viewscnt
Articole similare