Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Îşi doreşte foarte mult să plece, îi urez succes!". Gnohere, ca şi plecat de la FCSB: unde poate ajunge atacantul

VIDEO | "Îşi doreşte foarte mult să plece, îi urez succes!". Gnohere, ca şi plecat de la FCSB: unde poate ajunge atacantul

FCSB

Comentarii

Ovidiu Popescu (25 de ani) a vorbit cu Telekom Sport în cantonamentul din Spania şi, printre altele, a abordat şi subiectul Harlem Gnohere (31 de ani), care nu a făcut deplasarea. Popescu spune că Gnohere îşi doreşte să plece, dar dacă nu se va întâmpla vreun transfer, "Bizonul" va fi bine primit la echipa vicecampioană a României.

Gnohere n-a făcut deplasarea în cantonamentul FCSB din Spania pentru că are ofertă să plece, dar până în acest moment nu s-a perfectat mutarea. Şansele sunt 50-50, iar Popescu a recunoscut faptul că ştie despre posibila plecare a lui Gnohere, dar dacă acesta nu va mai pleca va fi bine primit înapoi în lotul roş-albaştrilor.  

"Ştiu doar că trebuia să plece, dacă pleacă îi urez mult succes, dacă se întoarce înapoi va fi bine-venit cum a fost tot timpul. 05 52 A fost golgheterul echipei. Îi urez mult succes să plece, are şi el o vârstă, probabil îşi doreşte foarte mult să plece pentru binele lui", a spus Ovidiu Popescu.

  • 2 - două milioane de euro este cota lui Harlem Gnohere, conform Transfermarkt.de
  • 132 de meciuri are Harlem Gnohere în Liga 1 şi 58 de goluri - cu şase reuşite mai puţin decât cei mai buni marcatori străini all time din Liga 1: Eric şi Wesley

Gigi Becali are două oferte pentru Harlem Gnohere

Din informaţiile Telekom Sport, două echipe se bat pentru semnătura atacantului francez, intrat în ultimele şase luni de contract cu FCSB. Deşi până nu demult spunea că nu vrea să îl vândă pe Gnohere în această iarnă, urmând să îl lase să plece liber la finalul sezonului, Gigi Becali s-a răzgândit şi francezul este ca şi plecat de la FCSB.

Gigi Becali are pe masă două oferte din Turcia şi Arabia Saudită. Saudiţii oferă 700.000 de euro, în timp ce propunerea din Turcia este de 500.000 de euro, susţin sursele Telekom Sport.

Harlem Gnohere, în vârstă de 31 de ani, a fost transferat de FCSB în ianuarie 2017, de la Dinamo. 250.000 de euro a plătit Gigi Becali la acea vreme în schimbul atacantului francez, care a strâns 110 prezenţe în tricoul vicecampioanei en titre a Ligii 1 şi a reuşit 51 de goluri şi şase pase decisive.

Afla mai multe despre: harlem gnohereoferteplecarefcsbovidiu popescu 

viewscnt
Articole similare