Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Istvan Fulop, mijlocaşul celor de la Sepsi, după meciul cu FCSB: "I-am zis: bă eşti nesimţit, îţi baţi joc de munca noastră? Dar nu l-am înjurat"

VIDEO | Istvan Fulop, mijlocaşul celor de la Sepsi, după meciul cu FCSB: "I-am zis: bă eşti nesimţit, îţi baţi joc de munca noastră? Dar nu l-am înjurat"

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul celor de la Sepsi, Istvan Fulop, a făcut o criză de nervi după decizia centralului Horaţiu Feşnic de a acorda lovitură de la 11 metri în favoarea celor de la FCSB, duminică seară, în partida disputată pe Arena Naţională, contând pentru etapa a 15-a din Liga 1.

În minutul 55, Florin Tănase se interpune între un adversar şi minge, fotbalistul lui Sepsi se opreşte în Tănase, ambii jucători cad, iar centralul Horaţiu Feşnic consideră infracţiune în careu, chiar dacă Tănase nu a avut nicio secundă intenţia de a juca mingea, ci doar de a obstrucţiona un jucător care se pregătea să degajeze mingea. Fotbaliştii celor de la Sepsi au încercat în zadar să-l înduplece pe Feşnic, decizia a fost menţinută.

Cel mai vehement contestatar a fost Isvan Fulop, cel care l-a prins pe Feşnic într-un "repertoriu" de înjurături vaste, în urma căruia jucătorul s-a ales cu un cartonaş galben. În această situaţie, ţinând cont de natura injuriilor, care se pot observa cu uşurinţă din imaginile surprinse de camerele de luat vederi şi transmise la TV, Fulop se putea alege lejer cu un cartonaş roşu. Şi după finalul meciului, Fulop a rămas cel mai vocal şi furios jucătorul al celor de la Sepsi

"Nu putem vorbi de penalty pentru că a fost fault în atac. Nu ai cum să dai penalty, nici la juniori nu se dă. Nu pot să înţeleg cum poţi să îţi baţi joc de munca unei echipe în halul ăsta. Chiar nu pot să înţeleg. El a zis că a fost clar. I-am zis, mă, nu a fost. Chiar i-am zis, bă, eşti nesimţit, îţi baţi joc de munca noastră?! De-asta mi-a dat galben. Bine, nu l-am înjurat, i-am zis doar că e nesimţit. Nu pot să zic că e viciere de rezultat, dar i-a băgat în joc. Au prins încredere şi s-a schimbat tot jocul. Dacă aveam noi penalty-ul ăsta, dădea fault în atac", a spus Fulop, la interviurile de după meci.

FAZA PENALTY-ULUI

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare