Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Istvan Kovacs a rupt tăcerea după incidentul pe care l-a avut cu Florinel Coman: ”Ne-am întâlnit după aia”

VIDEO | Istvan Kovacs a rupt tăcerea după incidentul pe care l-a avut cu Florinel Coman: ”Ne-am întâlnit după aia”

Superliga

Comentarii

Istvan Kovacs spune că rezolvat conflictul pe care l-a avut cu Florinel Coman, după ce în timpul unui meci cu Craiova i-a transmis de mai multe ori ”să dispară”.

Pe 15 septembrie 2019, în timpul unui derby Craiova - FCSB, Florinel Coman i-a cerut lui Istvan Kovacs explicaţii pentru o fază în care arbitrul a considerat că jucătorul FCSB a simulat în careu. Kovacs a reacţionat însă nervos: ”Dispari!”, a fost replica arbitrului, pe care a repetat-o de mai multe ori.

La aproape jumătate de an distanţă, Istvan Kovacs spune că regretă acel incident şi susţine că a lămurit situaţia într-o discuţie pe care a avut-o cu Florinel Coman: ”Am clarificat cu jucătorul respectiv, am avut puterea să îmi recunosc greşeala, cu siguranţă nu o să se mai repete. M-a prins într-un moment în care nici eu nu eram foarte liniştit, nici el nu era foarte liniştit, după aia ne-am întâlnit, nu sunt probleme”, a declarat Istvan Kovacs.

Cum a apărut conflictul dintre Florinel Coman şi Istvan Kovacs

În minutul 9, centralul partidei de pe ”Ion Oblemenco” l-a sancţionat pe Florinel Coman pentru simulare, după un duel cu Renato Kelic în careul de 16 metri al oltenilor, decizie care l-a nemulţumit pe jucătorul roş-albaştrilor.

"A fost simulare asta?", a întrebat Florinel Coman, Kovacs refuzând să îi dea explicaţii jucătorului de la FCSB. "Dispari!", a replicat, scurt, arbitrul.

Afla mai multe despre: istvan kovacs 

viewscnt
Articole similare