Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO ”It's Budi time!”. Budescu a făcut, din nou, show la antrenamente! A marcat din curtea bisericii

VIDEO  ”It's Budi time!”. Budescu a făcut, din nou, show la antrenamente! A marcat din curtea bisericii

FCSB

Comentarii

Constantin Budescu (32 de ani) a revenit la FCSB şi face show la antrenamente, unde s-a dat in spectacol cu o execuţie de zile mari!

Budescu a reuşit să-şi uluiască coechipierii cu un gol marcat din curtea bisericii, chiar de lângă terenul de pregătire de la Berceni!

Mijlocaşul de 31 de ani a trimis mingea cu un efect incredibil!

  • 1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Constantin Budescu, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Budescu este la a doua experienţă la FCSB. In primul mandat, fotbalistul a reuşit in 37 de meciuri să marcheze 13 goluri şi să işi ajute echipa cu 12 assist-uri. 

  • 15 selecţii şi 5 goluri a adunat mijlocaşul ofensiv pentru echipa naţională a României

Budescu a slăbit! Mijlocaşul a dezvăluit cum a reuşit

Budescu a recunoscut că a slăbit datorită exerciţiilor fizice, a evitării mâncatului la ore târzii, dar şi din cauza faptului că a fost ”obligat” pentru a se adapta în Arabia Saudită.

”Nu a fost dietă, a fost doar voinţă. Mi-am dorit acest lucru. După o vârstă trebuie să reglezi anumite lucruri. Am jucat ceva timp cu kilograme în plus, am spus să văd cum e şi fără. Plus că în Arabia nu prea puteam să joc având kilograme în plus, a trebuit să slăbesc ca să mă pot adapta.

N-am nicio reţetă specială, e totul din exerciţii, am lucrat foarte mult la sală şi nu am mai mâncat la ore târzii”, a declarat Constantin Budescu, pentru FRF.ro.

Afla mai multe despre: budescufcsb 

viewscnt
Articole similare