Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Îţi mai aduci aminte de el? A câştigat de trei ori campionatul în Liga 1. ”Acum nu mai e Steaua, nu? E FCB... FCSB”

VIDEO | Îţi mai aduci aminte de el? A câştigat de trei ori campionatul în Liga 1. ”Acum nu mai e Steaua, nu? E FCB... FCSB”

CFR Cluj

Comentarii

Partida dintre CFR Cluj şi Viitorul a avut un oaspete important. Nuno Claro, fostul portar al clujenilor, a fost în Gruia să vadă derby-ul etapei a 7-a din playoff-ul Ligii I.

Nuno Claro a fost un om de bază între 2007 şi 2013 la CFR Cluj. Portughezul a fost de trei ori campion în Liga I cu CFR şi a câştigat de trei ori Cupa României şi de două ori Supercupa.

Acum, la revenirea în România, Nuno Claro spune că fotbalul din Liga I a scăzut mult ca valoare şi plânge după echipele de tradiţie.

E un pic mai slab campionatul. Înainte erau multe echipe puternice. Erau Timişoara, Craiova, Rapid, Dinamo, Steaua... Care nu mai e Steaua, e FCB... FCSB acum, nu? Mi-a fost dor de Cluj, am prieteni în continuare aici şi am venit să văd meciul”, a spus Nuno Claro.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe