Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Iulia Curea, rugată de Tomas Ryde să-şi amâne retragerea din activitate. "Mi-ar fi foarte greu să merg la echipa naţională şi să plec de acasă"

VIDEO | Iulia Curea, rugată de Tomas Ryde să-şi amâne retragerea din activitate. "Mi-ar fi foarte greu să merg la echipa naţională şi să plec de acasă"

Handbal

Comentarii

Una dintre cele mai iubite handbaliste din România în ultimii 10 ani, Iulia Curea (37 de ani), şi-a anunţat retragerea din activitate, la finalul acestui sezon. După aproape 100 de meciuri pentru naţionala României şi alte sute pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea şi CSM Bucureşti, Iulia se bucură de ultimele sale reprezentaţii din cariera profesionistă.

Extrema stângă de la CSM Bucureşti a fost pe teren în ultima partidă a echipei sale, victoria cu Măgura Cisnădie, scor 24-18 (11-10), din Liga Naţională. În clasament, CSM Bucureşti este pe locul 5, însă poate urca pe 3 dacă îşi câştigă partida restantă.
 
"Mă bucur că am câştigat. Mă bucur că a fost un meci greu, pentru că vine înaintea celui de la Lublin, şi cred atunci cred că ne-a prins foarte bine. Este un meci în Liga Campionilor, cred că totuşi am câştigat la o diferenţă prea mare acasă, şi acolo, pe terenul lor, va fi cu totul alt meci", a spus Iulia Curea, la finalul partidei cu Măgura Cisnădie.
 
Tomas Ryde, selecţionerul naţionalei României încearcă să o convingă pe Iulia Curea să-şi amâne retragerea din hadbal, pentru a fi prezentă la Campionatul Mondial din Japonia, din perioada 30 noiembrie-15 decembrie 2019.
 
"Vă daţi seama, acum că s-a retras şi Valentina Ardean-Elisei, normal că îşi doresc să fie acolo jucătoare cu experienţă. Dar mi-ar fi foarte greu să merg la echipa naţională şi să plec de acasă după atâţia ani, când vine o perioadă frumoasă pentru mine, de vacanţă", a comentat Curea, care nu pare să fie atrasă de o nouă participare la Campionatul Mondial.
 
Întreaga suflare a handbalului feminin aşteaptă cu sufletul la gură să vadă cum decurge recuperarea Cristinei Neagu, cea care vine după o accidentare gravă - ruptură de ligamente încrucişate la genunchiul drept, în speranţa că va fi prezentă la Campionatul Mondial din Japonia.
 
"Fetele noastre au şanse şi fără Cristina, pentru că trebuie să se gândească la asta. Normal că lipseşte ea şi toţi suntem demoralizaţi, dar totuşi poate mai există şanse să fie acolo, să fie aproape de fete, să le ajute, poate 5-10 minute pe meci, nu se ştie niciodată, pentru că ea a început antrenamentele. Dacă va fi aoclo bine, dacă nu, fetele trebuie să fie curajoase, să aibă încredere în ele, pentru că sunt bune", a adăugat Iulia Curea.
 

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare