Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Iulian Miu dă totul în programele de antrenament stabilite de preparatorul Alexander Florescu

VIDEO Iulian Miu dă totul în programele de antrenament stabilite de preparatorul Alexander Florescu

Diverse

Comentarii

Iulian Miu (41 de ani), în prezent expert la Telekom Sport, are în continuare o condiţie fizică excelentă, deşi au trecut 9 ani de când şi-a încheiat cariera sportivă.

Fostul fundaş al Stelei între anii 1996 – 2002 urmează programe intensive de antrenament sub comanda preparatorului fizic Alexander Florescu. 

”Tipul de antrenament pe care Iulian îl face nu este potrivit pentru oricine, având un grad mare de dificultate pentru care este nevoie de foarte multă rezistenţă şi forţă.Sesiunile noastre au loc în parc sau în pădure şi au ca scop lucrarea şi antrenarea tuturor grupelor de muşchi simultan pentru a creşte flexibilitatea, echilibrul şi mobilitatea, fiind în acelaşi timp şi un bun antrenament cardio. Dacă sportivii de performanţă de acum ar avea condiţia fizică perfectă pe care Iulian Miu o are la 41 de ani, la 9 ani după ce s-a retras din fotbal, atunci cu siguranţă sportul românesc ar fi mult mai puternic, mai avansat”, a spus Alexander Florescu.

Iulian Miu a evoluat timp de şapte sezoane, din 1996 până în 2002 la Steaua Bucureşti, între 2002 şi 2003 a jucat la FCM Bacău iar apoi s-a transferat la echipa Bursaspor din prima ligă a Turciei.

 

Afla mai multe despre: iulian miuvideoantrenamentespectacolpregatirealexander florescu 

viewscnt
Articole similare