Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Iuliu Mureşan a explicat de ce nu a mai ajuns Costel Enache la FCSB. "A fost o luptă de culise"

VIDEO | Iuliu Mureşan a explicat de ce nu a mai ajuns Costel Enache la FCSB. "A fost o luptă de culise"

Hermannstadt​

Comentarii

Preşedintele celor de la FC Hermannstadt, Iuliu Mureşan, a declarat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, de ce nu a mai ajuns tehnicianul sibienilor, Costel Enache, la FCSB, aşa cum se preconiza.

Iuliu Mureşan a reuşit, într-un final, să-l convingă pe Costel Enache să rămână la timona echipei din Sibiu, şi să-l refuze pe Gigi Becali, care şi-l dorea la FCSB. S-au încercat tot felul de teritipuri, însă Costel Enache a ales să-şi respecte contractul, cu promisiunea că va beneficia de tot sprijinul conducerii. Parcă în consecinţă, sub bagheta lui Enache a ajuns un fost jucător de la PSG, fundaşul francez Kevin Rimane, dar şi un nou manager, fostul rapidist Daniel Perjă.
"A fost o luptă de culise. Declaraţiile lui Gigi Becali. O luptă pe care am dus-o eu şi nu am cedat. Nu putea să ni-l ia. Nu se poate, că nu suntem în haiducie, să furăm. Nu am cedat, am spus că nu îl dăm şi nu avea ce să facă. Important e că Enache a vrut să rămână la Hermannstadt. Am vorbit cu el la telefon, după ce s-a terminat, şi am stabilit de comun acord să nu mai zică nimic. Să nu mai vorbească cu Steaua (n.r. - FCSB), pentru că îl sunau foarte mulţi de acolo", a spus Iuliu Mureşan.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare