Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ivan, în lacrimi după ce a fost ”decisiv” pentru FCSB! Moldovan îl compătimeşte: ”A 'omorât' mingea! E greu de înţeles” | EXCLUSIV

VIDEO | Ivan, în lacrimi după ce a fost ”decisiv” pentru FCSB! Moldovan îl compătimeşte: ”A 'omorât' mingea! E greu de înţeles” | EXCLUSIV
Comentarii

Andrei Ivan (26 de ani) a irosit un penalty în derby-ul Universitatea Craiova - FCSB, ratare care s-a dovedit a fi decisivă în calculele victoriei. La final, jucătorul a fost surprins în lacrimi de camere, distrus de momentul de coşmar avut.

FCSB a reuşit să obţină o victorie uriaşă în lupta pentru titlu, după ce s-a impus cu scorul de 2-1 pe Ion Oblemenco, în urma unui derby nebun cu Universitatea Craiova.

Roş-albaştrii au fost dominaţi în prima repriză, în mare parte, dar au deschis scorul în ultimele minute, prin Andrea Compagno, înainte de a îşi majora avantajul în partea secundă.

”A 'omorât' mingea! E greu de înţeles”

Oltenii au primit un penalty controversat, dar Andrei Ivan şi-a bătut joc de acesta, iar FCSB a plecat imediat pe contraatac şi şi-a majorat avanatajul.

Elvir Koljic a redus din diferenţă de la punctul cu var, în prelungiri, dar a fost prea târziu pentru formaţia gazdă, care rămâne la opt puncte de liderul Farul Constanţa.

După fluierul final, fotbalistul a fost surprins pe camere în lacrimi, fiind consolat de mai mulţi jucători. Ratarea sa a fost în cele din urmă momentul decisiv din acest meci.

Prezent în studioul Orange Sport în urma meciului, Viorel Moldovan a recunoscut că roş-albaştrii nu ar fi meritat neapărt victoria în Bănie şi l-a criticat pe Andrei Ivan pentru execuţia sa, deşi a punctat că îl compătimeşte.

Moldovan îl compătimeşte pe Ivan

Nu trebuie să joci fotbal ca să câştigi, trebuie să nu joci fotbal ca să câştigi, ceea ce a făcut FCSB. Cu Rapid, au avut o multitudine de ocazii, au ratat din toate direcţiile, azi au avut două şuturi pe poartă, două goluri.

Există această lege a compensaţiei. Iar mă întorc la meciul cu Rapid, au avut multe ocazii, nu au reuşit să înscrie, azi au fost pragmatici.

În prima repriză, echipele au încercart să se anihileze reciproc, multe întreruperi, multe faulturi. Dar pe finaul reprizei, hop, vine golul.

Nu am înţeles mare lucru din ce s-a întâmplat acolo (n.r. la penalty-ul ratat de Ivan), au stat mult până s-a bătut, poate s-a 'răcit'.

Chiar spuneam la un moment dat că s-ar putea să rateze, avea şi o faţă crispată, a lovit foarte prost mingea, a 'omorât-o'.

Se întâmplă. E greu de înţeles. Şi mie mi-e greu să explic. Era crispat, nu îmi dădea încredere că va înscrie”, a comentat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei ivan 

viewscnt
Articole similare