Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jablonec - Sparta Praga 1-2. Echipa lui Stanciu, Chipciu, Niţă şi Vătăjelu, la a doua victorie din acest sezon

VIDEO | Jablonec - Sparta Praga 1-2. Echipa lui Stanciu, Chipciu, Niţă şi Vătăjelu, la a doua victorie din acest sezon

Stranieri

Comentarii

Sparta Praga, cu Florin Niţă, Alex Chipciu şi Nicolae Stanciu integralişti, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Jablonec, în cea de-a doua etapă a campionatului Cehiei. Pentru echipa din capitala Cehiei, aceasta este cea de-a doua victorie, din tot atâtea posibile.

VIDEO | Jablonec - Sparta Praga 1-2 (Lischka 88'/Kanga 53', Vukadinovic 69')

Echipele de start:

Jablonec: Hruby - Holes, Brecka, Lischka, Hanousek - Travnik, Kubista, Povazanec - Jovovic, Dolezal, Masopust

Sparta Praga:  Niţă - Chipciu, Radakovic, Kaya, Costa - Ben Haim, Stanciu, Frydek, Kanga, Plavsic - Tetteh

Min. 88: Jablonec reduce din diferenţă, prin Lischka.

Min. 69: GOOOL, Sparta! Vukadinovic duce scorul la 2-0.

Min. 53: GOOOL, Sparta! Kanga deschide scorul, cu un şut din marginea careului.

Min. 37: Intervenţie excelentă a lui Florin Niţă, după un contraatac ca la carte al gazdelor.

Min. 1: A început meciul! Niţă, Chipciu şi Stanciu sunt titulari!

Pavel Hapal, antrenorul celor patru români de la Praga, Alexandru Chipciu, Florin Niţă, Nicolae Stanciu şi Bogdan Vătăjelu a fost demis după eşecul usturător din Europa League, 0-2, cu sârbii de la Subotica. Nici secundul Oto Brunegraf nu a fost păstrat în funcţie, astfel că pentru deplasarea de la Jablonec echipa va fi condusă de Zdeněk Ščasný, actualul Director Sportiv al Spartei.

LIVE VIDEO | Jablonec - Sparta Praga se joacă duminică, de la 19:00, în direct pe Telekom Sport 2

Chiar dacă este vorba despre o soluţie interimară, Ščasný (60 de ani) este un cunoscut antrenor ceh şi o soluţie in-house a oficialilor praghezi. Tehnicianul născut la Brno a mai pregătit-o pe Sparta Praga în două rânduri ca principal (1998-1999 şi 2015-2016) şi o dată ca secund (1996-1997).

Pentru Zdeněk Ščasný meciul sau meciurile în care o va pregăti pe Sparta ca interimar în acest sezon înseamnă prima experienţă pe banca tehnică a unei echipe, după o pauză de doi ani. În acest timp, Sparta îi caută un înlocuitor, care nu este exclus să fie din nou o soluţie din străinătate.

Pentru partida de pe arena din Strelnice, Ščasný nu va putea conta pe Pulkrab, Wiesner şi Zahustel (toţi accidentaţi), în timp ce pentru Kadlec şi Sacek, echipa medicală face eforturi pentru a-i putea recupera la ora jocului.

Jablonec a pierdut în prima etapă, 0-1 în deplasare la Ostrava, iar ultima sa victorie în faţa Spartei datează din februarie 2017 când s-a impus cu 3-1 în etapa a 18-a. Formaţia lui Petr Rada a terminat sezonul trecut pe locul 3 cu 56 de puncte, la doar 3 puncte în spatele Spartei, dar cu 3 puncte peste Slavia. Rada nu are jucători absenţi pentru acest meci şi va putea alinia un unsprezece foarte aproape de o formulă ideală.

Formaţii probabile:

FK Jablonec (4-2-3-1): Hruby - Holes, Hovorka, Lischka, Hanousek - Travnik, Kubista - Masopust, Povazanec, Jovovic - Dolezal

Sparta Praga (4-1-4-1): Florin Niţă - Chipciu, Radakovic, Kaya, Frydek - Kulhanek - Plavsic, Kanga, Stanciu, Ben Haim - Tetteh 

Afla mai multe despre: sparta pragajabloneccehiastanciuchipciu 

viewscnt
Articole similare