Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Joacă în Liga a II-a şi încă visează la echipa naţională. Sepsi speră să dea marea lovitură la 31 de ani: "Ar fi un pas mare în carieră"

VIDEO | Joacă în Liga a II-a şi încă visează la echipa naţională. Sepsi speră să dea marea lovitură la 31 de ani: "Ar fi un pas mare în carieră"

Fotbal intern

Comentarii

Universitatea Cluj a câştigat un singur meci în cantonamentul din Antalya, iar acum a revenit în ţară şi a început pregătirea pentru debutul oficial în 2019. Pe 23 februarie, echipa antrenată de Bogdan Lobonţ va juca la Energeticianul. În acest moment, U Cluj este pe locul 4 în clasament, la două puncte în spatele liderului Ligii a II-a, Sportul Snagov.

"A fost un stagiu bun de pregătire, cu multe antrenamente, meciuri amicale, chiar dacă vremea ne-a pus câteva probleme, dar până la urmă important e că am venit acasă toţi sănătoşi, ne-am pregătit foarte bine, am avut meciuri amicale bune, chiar dacă rezultatele nu au fost pozitive.

E foarte concentrat la ceea ce face, foarte preocupat să ne dea cât mai multe informaţii despre adversar, despre ceea ce vrea el să jucăm, se vede că vine dintr-un campionat foarte puternic şi acest lucru ne va ajuta pe parcursul acestui retur. Deja am intrat în contact cu metodele lui de antrenament.

Sunt sigur că vom promova şi atunci o să fie un pas mare în faţă în cariera mea. Am venit să mă ajut pe mine, după aceea şi Universitatea cu experienţa mea, chiar dacă nivelul nu e cel din Germania. Mă voi gândi mereu şi la echipa naţională şi sper să mai ajung acolo, este un obiectiv care mă motivează zi de zi, iar în ultimii ani mi-am stabilit obiective ca să mă pot ţine în priză" , a declarat Laszlo Sepsi.

Afla mai multe despre: sepsiu cluj 

viewscnt
Articole similare