Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Joan Laporta ar fi confirmat transferul lui Messi la PSG! Dezvăluiri de ultim moment

VIDEO | Joan Laporta ar fi confirmat transferul lui Messi la PSG! Dezvăluiri de ultim moment

FC Barcelona

Comentarii

Leo Messi pleacă liber de contract la PSG după ce Barcelona n-a putut să-i înregistreze noul contract din cauza problemelor cu Fair-Play-ul Financiar. Starul de 34 de ani va fi prezentat oficial, marţi, ca noul jucător al Parisului, iar pe reţelele sociale circulă un videoclip cu Joan Laporta, din Qatar, care ar fi confirmat trecerea fostului decar de pe Camp Nou pe Parc des Princes.

Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, ar fi confirmat transferul lui Messi la PSG

Messi bătuse palma cu Barcelona şi voia să rămână la clubul catalan, însă conducerea echipei blaugrana s-a aflat în imposibilitatea de a-i înregistra noul contract din cauza problemelor cu banii şi a plafonului salarial impus de LaLiga. Joan Laporta, Florentino Perez şi Andrea Agnelli, preşedinţii Barcelonei, Realului şi al lui Juventus, s-au întâlnit în Qatar pentru a discuta despre Super Liga Europeană, fiind singurele cluburi rămase în proiectul anunţat în urmă cu câteva luni.

Presa din Qatar îl citează pe un impresar apropiat de familia regală qatareză, care conduce clubul PSG, căruia Joan Laporta i-ar fi confirmat plecarea lui Messi la echipa din capitala Franţei. Mohammed Saeed Alkaabi a publicat pe Twitter un scurt videoclip cu Joan Laporta de la întâlnirea celor trei "grei" ai fotbalului european.

Pe filmare se aude cum Laporta îi spune bărbatului, în momentul în care îl intreabă de Leo Messi, un simpu: „Am făcut tot ce am putut!”

 

Afla mai multe despre: joan laportamessipsgtransfervideo 

viewscnt
Articole similare