Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Joao Moutinho şi cornerul bătut cel mai prost în istoria Premier League. Portughezul, ţinta ironiilor. Unde a trimis mingea :)

VIDEO | Joao Moutinho şi cornerul bătut cel mai prost în istoria Premier League. Portughezul, ţinta ironiilor. Unde a trimis mingea :)

Premier League

Comentarii

Wolverhampton şi-a confirmat marţi seară statului de revelaţie a sezonului în Premier League, după un nou meci mare făcut în faţa unei formaţii din BIG SIX, Manchester United, încheiat cu o victorie a "lupilor" scor 2-1.

Rezultatul final a produs entuziasm pentru fanii gazdelor, care acum se pregătesc de semifinala din Cupa Angliei cu Watford, însă înainte ca victoria să prindă contur, echipa lui Nuno Espirito Santo a avut un start dificil de meci.

United a deschis scorul prin McTominay (13), iar jucătorii gazdelor au avut nevoie de puţin timp pentru a-şi intra în ritm. Printre ei şi Joao Moutinho, care a reuşit să se facă "remarcat" în debutul partidei printr-un corner executat inexplicabil direct în aut de poartă şi plasat de fani instat în topul celor mai slabe execuţii de la colţul terenului.

Moutinho a încercat o pasă scurtă spre un coleg venit la combinaţie, dar a ratat complet execuţia şi mingea s-a scurs în aut de poartă. Vezi mai jos momentul.

Afla mai multe despre: moutinhocorner 

viewscnt
Articole similare