Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Jorge Costa a semnat cu Gaz Metan. Când va fi prezentat oficial noul antrenor al medieşenilor

OFICIAL | Jorge Costa a semnat cu Gaz Metan. Când va fi prezentat oficial noul antrenor al medieşenilor

Fotbal

Comentarii

Jorge Costa a revenit în Liga I şi a semnat cu Gaz Metan Mediaş, unde va fi prezentat oficial, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă.

Oficial: Jorge Costa este noul antrenor al echipei Gaz Metan. Fostul mare jucator al Portugaliei, şi câstigator al Ligii Campionilor, va fi prezentat oficial mâine în cadrul unei conferinţe de presă.

Publicată de Suporteri Gaz Metan Medias pe Marţi, 29 septembrie 2020

Fostul antrenor al celor de la CFR Cluj, Jorge Costa, s-a aflat în tribunele stadionului din Clinceni, la meciul pe care viitoarea sa echipă, Gaz Metan Mediaş, l-a pierdut în faţa Academicii, scor 0-2.

Fostul jucător al celor de la FC Porto, poreclit "Animalul", fusese anunţat ca viitorul antrenor al echipei naţionale de fotbal din Guineea Ecuatorială. Chiar preşedintele federaţiei de fotbal făcuse anunţul, atât că Jorge Costa s-a răzgândit în ultimul moment, iar acum a luat decizia de a o prelua pe Gaz Metan Mediaş încă din această săptămână.

Se pare că Jorge Costa nu s-a înţeles la bani cu africanii, în plus, şi-a dorit foarte mult să rămână în Europa, alături de familie, anunţă presa internaţională.

Ca antrenor, Jorge Costa este campion cu CFR Cluj, în sezonul 2011-2012. În plus, a mai antrenat pe Braga, Olhanense, Academica Coimba, AEL Limassol, Anorthosis, Pacos Fereira, naţionala Gabonului, Sfaxien (Tunisia), Arouca, Tours şi Mumbai City (India).

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare