Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Jose Mourinho la prima conferinţă de presă la Tottenham. A făcut SPECTACOL şi a explicat când se va întoarce la Chelsea

VIDEO Jose Mourinho la prima conferinţă de presă la Tottenham. A făcut SPECTACOL şi a explicat când se va întoarce la Chelsea

Premier League

Comentarii

Portughezul Jose Mourinho este noul antrenor al lui Tottenham, iar joi a susţinut prima conferinţă de presă la noua sa echipă.

Cum era de aşteptat, Jose Mourinho a făcut deliciul jurnaliştilor. Întrebat cum comentează declaraţia din 2015 în care a explicat că nu va merge niciodată la Tottenham, din ”prea multă dragoste pentru fanii lui Chelsea”, Mourinho a replicat: ”Ce s-a întâmplat între timp? Am fost demis” stârnind râsete în sala de conferinţe de pe Enfield. ”Chelsea este în trecut, un trecut măreţ. Au fost două perioade cu titluri şi trofee, un trecut măreţ pentru mine, dar este la timpul trecut” a mai completat el.

La fel de simpatic a fost portughezul şi când a fost întrebat când va reveni pe Stamford Bridge: ”Probabil când vor dori să mai câştige un titlu” a răspuns portughezul.

”Ştiu că am făcut greşeli. Nu le voi repeta, voi face altele noi” a continuat la fel de amuzant lusitanul. ”Lotul pe care îl am acum la dispoziţie este cel mai bun. Nu am nevoie de transferuri, doar de timp pentru a cunoaşte acest lot şi a-i înţelege exact pe băieţi” a mai adăugat Mourinho.

”Nu îmi place să nu câştig. Este în ADN-ul meu să câştig! Sper să influenţez pozitiv jucătorii aici, pentru că dacă eşti fericit atunci când pierzi meciuri la fotbal, devine foarte greu să fii un campion” a explicat portughezul, care nu a uitat să-l felicite pe Pochettino pentru ceea ce a făcut la Tottenham: ”Trebuie să-l felicit pe Mauricio Pochettino a făcut o treabă excelentă. Aici va fi mereu casa sa, iar uşa e mereu deschisă pentru el. Poate să vină oricând! Atunci când le simte lipsa jucătorilor sau clubului. Sunt convins că va fi fericit şi că va găsi un alt club mare. Are un viitor extraordinar în faţă” a mai spus Jose Mourinho.

Afla mai multe despre: jose mourinhotottenham 

viewscnt
Articole similare