Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jovanka Radicevic a răbufnit. Acuze grave către colege după remiza cu Thuringer

VIDEO | Jovanka Radicevic a răbufnit. Acuze grave către colege după remiza cu Thuringer

Handbal

Comentarii

Jovanka Radicevic a văzut ca pe o umilinţă remiza cu Thuringer. Muntenegreanca a marcat 8 goluri contra nemţoaicelor, iar la final şi-a criticat în termeni duri colegele.

"Sunt foarte dezamăgită. Ce să mai spui? După ce joci prima repriză excelent şi intri astfel în repriza a doua, totul s-a terminat.
 
Este foarte rău. Înţeleg să faci greşeli, înţeleg să ratezi, dar nu pot să înţeleg cum cineva vine asupra ta în defensivă ca şi cum nu ai fi pe teren. Nu pot să accept aşa ceva. Unele jucătoare au multe de învăţat după acest meci şi poate vor vedea unde le este locul.
 
Cum poţi juca o repriză ca o echipă, iar în a doua să nu o mai faci? Probabil la asta s-au gândit unele jucătoare. Suntem în această situaţie în care se vede foarte clar că este greu să jucăm fără Andrea Lekic, pentru că nu avem un atac organizat. Pentru mine, este şi o defensivă mai slabă. Spun că poţi să ratezi în atac, poţi să faci greşeli, dar nu pot accepta să nu lupţi pe teren. Pentru mine este ceva oribil. Când cineva te atacă unu la unu, aici, trebuie să îl ucizi, pentru că suntem la noi acasă. E ca şi cum cineva ar veni la tine în casă să te omoare. 
 
Pentru mine este o ruşine. Sper să fie un bun exemplu pentru fiecare dintre noi, sper să învăţăm din asta, pentru că nu avem timp să lăsăm capul în pământ, pentru că miercuri va fi cel mai greu meci din acest sezon(n.r. cu SCM Râmnicu Vâlcea). Trebuie să facem totul ca să câştigăm. Dacă vom fi deştepte, vom folosi acest meci ca să învăţăm şi să îmbunătăţim lucrurile care nu au fost ok.
 
Nu ştiu împotriva cui vom juca(n.r. în sferturile de finală), dar întotdeauna am spus că, pentru mine, nu contează împotriva cui joci. Astăzi am jucat cu Thuringer şi nu am arătat că suntem mai bune. Atunci vom fi în lot complet, cu Majda şi cu Andrea, şi vom lupta. Pentru mine, cel mai important este cum jucăm noi, cum vom începe noi jocul.  Acesta este cel mai important lucru. 
 
Sunt dezamăgită, pentru că nu accept să pierdem astfel. Am pierdut cu Gyor, dar la final eram fericită pentru joc. Am spus: Bravo fetelor, am dat totul, dar am pierdut! Se mai întâmplă. Dar astăzi nu am dat totul. Nu pot accepta aşa ceva. Poţi pierde când dai totul şi să îţi feliciţi adversarul. Dar când pierzi astfel, fără luptă, eu nu pot accepta." a declarat Jovanka Radicevic la finalul partidei cu Thuringer.
 
 

Afla mai multe despre: csm bucurestiradicevicjovankaacuzethuringer 

viewscnt
Articole similare