Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătoarele CSM-ului, surprinse şi ele după victoria în faţa polonezelor: "Nu ne aşteptam la asta" Ce a contribuit la diferenţa mare de scor

VIDEO | Jucătoarele CSM-ului, surprinse şi ele după victoria în faţa polonezelor: "Nu ne aşteptam la asta" Ce a contribuit la diferenţa mare de scor

Handbal

Comentarii

Denisa Dedu nu se aştepta la un succes atât de categoric în meciul contra celor de la MKS Lublin. Doar Gyorul a reuşit o victorie mai clară în acest sezon al Ligii Campionilor.

Denisa Dedu a avut un procentaj de 55 % a mingilor salvate în confruntarea din Sala Polivalentă. 
 
"Nu ne aşteptam să fie chiar atât de uşor, eram pregătite pentru un meci greu. Mă bucur că a fost aşa, mă bucur că am oferit spectatorilor un handbal de calitate şi mă bucur de asemenea că suntem pe primul loc în grupă. Mă bucur că avem spiritul de echipă, mă bucur că ne ajutăm reciproc şi lucrul acesta se vede în teren şi drept dovadă, suntem pe val aşa" a declarat portarul ajuns în vara acestui an la CSM. 
 
Crina Pintea a fost golgheterul CSMului în partida de sâmbătă. Pivotul a reuşit şase goluri dintre cele 35 ale echipei antrenate de Adi Vasile. 
 
"Diferenţa e foarte mare, dar cred că tot ce s-a întâmplat astăzi este pentru că noi ne-am dorit foarte mult, ne-am motivat foarte tare şi ne-am ambiţionat la fel şi ne-am făcut munca mult mai uşoară. Acum pare totul foarte simplu, însă noi am pregătit foarte bine meciul, am muncit foarte mult, am fost foarte serioase pe toată durata săptămânii şi cred că s-a văzut rezultatul de astăzi. Am arătat foarte bine astăzi şi îmi doresc din tot sufletul să o facem meci de meci, pentru că asta e tot ce contează.Atât timp cât pui suflet şi dai totul pe teren nu are cum să nu se întâmple ce îţi doreşti. Când o să vină şi celelalte colege sper din toată inima să fim şi mai puternice" a declarat handbalista de 29 de ani. 
 
 
 

Afla mai multe despre: csm bucureştidenisa deducrina pintea 

viewscnt
Articole similare