Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătoarele de la CSM Bucureşti, în extaz după ce Neagu şi-a prelungit contractul. Analiza meciului cu Metz

VIDEO | Jucătoarele de la CSM Bucureşti, în extaz după ce Neagu şi-a prelungit contractul. Analiza meciului cu Metz

Handbal

Comentarii

Cristina Neagu şi-a prelungit contractul cu CSM Bucureşti pentru încă două sezoane, iar colegele ei de la CSM sunt fericite să o aibă în continuare alături pe cea mai bună jucătoare a planetei.

"Noi ne bucurăm că rămâne în echipă, o felicit pe această cale. Îmi doresc să ne îndeplinim obiectivele. Normal că ne bucurăm şi suntem mândri să o avem în continuare", a declarat Denisa Dedu despre rămânerea Cristinei Neagu la CSM Bucureşti. 

Portăriţa lui CSM Bucureşti şi a naţionalei României a vorbit şi despre următorul meci pe care îl vor juca "tigroaicele", împotriva lui Metz: "Eu sper să fie un meci frumos, să fie un handbal de calitate. Cu siguranţă ne va aştepta un meci foarte greu. După cum bine ştiţi, Metz nu a mai pierdut acasă de foarte mulţi ani. Dar noi suntem încrezătoare, am făcut un meci bun acasă împotriva lor şi consider că avem puterea de a repeta acelaşi joc şi avem potenţialul de a ieşi învingătoare. Mai avem două meciuri, ne dorim să obţinem maximum de puncte, pentru a avea un loc cât mai bun pentru runda următoare. Ne dorim să evităm Gyor, de pe locul I, iar în funcţie de locul pe care îl vom ocupa, vom vedea şi ce adversar vom întâlni. Oricum, nu va fi uşor", a mai spus Dedu.

În Liga Campionilor, Metz este neînvinsă pe teren propriu din 2017, şi chiar dacă CSM a învins în tur, la Bucureşti, asta nu înseamnă că vor avea o misiune uşoară fetele antrenate de Adi Vasile. Metz - CSM Bucureşti este duminică, de la ora 16:00, în direct la Telekom Sport 3. 

Afla mai multe despre: denisa deducsm bucuresti 

viewscnt
Articole similare