Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii Academicii Clinceni, deranjaţi de faptul că a fost titularizat Cabral. "S-au strâmbat când l-au văzut pe tablă"

VIDEO | Jucătorii Academicii Clinceni, deranjaţi de faptul că a fost titularizat Cabral. "S-au strâmbat când l-au văzut pe tablă"

Fotbal

Comentarii

Dimineaţă pozitiv, la amiază negativ, seara din nou negativ. Cam aşa s-a desfăşurat povestea în care a fost "prins" fundaşului de la Poli Iaşi, Rodny Lopes Cabral, ieri, situaţie care a amănat pentru a doua zi partida dintre Academica Clinceni şi Poli Iaşi.

După al treilea set de teste, Rodny Lopes Cabral a fost declarat negativ, deci poate fi folosit în partide astăzi, împotriva celor de la Academica Clinceni. Lucru care se va şi întâmpla. Mircea Rednic l-a anunţat titular în meciul cu formaţia din Clinceni, o veste nu tocmai pe placul jucătorilor antrenaţi de Ilie Poenaru, care s-au arătat deranjaţi de faptul că se vor duela cu fotbalistul olandez de origine africană.

"Vestea n-a fost plăcută. Poate fi oricine în această situaţie. E o temere. Chiar acum, la şedinţa tehnico-tactică, când l-au văzut pe tablă pe Cabral titular s-au strâmbat un pic. Le-am spus să nu-şi facă griji, că nu riscă nimeni cu aşa ceva şi nu există niciun pericol. Testele au demonstrat că este sănătos", a recunoscut Ilie Poenaru, înaintea meciului cu Poli Iaşi.

Nefiind sigur când va fi reprogramată partida, Ilie Poenaru a făcut, ieri, un antrenament intens cu jucătorii, în care s-au consumat foarte multe calorii. Acest lucru poate să le dăuneze, astăzi, când ar fi trebuit să fie proaspeţi, să poată alerga la intensitate maximă.

"Este a treia oară, în acest campionat, în care ni se întâmplă aceste lucruri. Nu avem ce să facem. Important este că jucătorul este foarte bine. Importantă este sănătatea şi mai puţin contează acum luptele astea dintre noi. Sunt puţin supărat, fiindcă puteau să ne atragă atenţia că puteam juca a doua zi, nu ni s-a spus asta, iar eu, din păcate, am făcut un antrenament foarte bun, de 70 de minute, cu intensitate ridicată, convins că nu vom juca a doua zi. Mi-e puţin teamă de cum vor arăta jucătorii mei. Sper să ieşim bine fizic, dar şi ca rezultat", a recunoscut Poenaru.

Dacă formaţia din Clinceni se impune, Poli Iaşi nu are are nicio şansă să-i ajungă din urmă şi sunt ca şi scăpaţi de grijile retrogradării. 

"Ar fi minunat să câştigăm. Luăm o opţiune serioasă în evitarea retrogradării. Vom avea un meci foarte greu, în lupta cu noi va fi ultima şansă, au jucători foarte buni, joacă foarte bine în ultima perioadă. Se vede că Mircea Rednic şi-a implementat filozofia de joc.  E un meci foarte greu, sper să fim pregătiţi şi să răspundem ca atare", a completat Poenaru.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare