Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii Astrei s-au speriat de coronavirus: "La început râdeam, dar nu-i de glumit". Unde vor juca giurgiuvenii meciul cu Gaz Metan

VIDEO | Jucătorii Astrei s-au speriat de coronavirus: "La început râdeam, dar nu-i de glumit". Unde vor juca giurgiuvenii meciul cu Gaz Metan

Astra Giurgiu

Comentarii

Meciul dintre Astra şi Gaz Metan Mediaş se va disputa, până la urmă, la Giurgiu, în ciuda faptului că un autocar venit din Italia, cu 21 de români aflaţi la bord, a fost plasat în carantină chiar la stadionul echipei pregătite de Bogdan Andone.

Oricum meciul se disputa fără spectatori, astfel că autorităţile din Giurgiu au considerat că partida se poate juca fără probleme pe stadionul Astrei.

"Am văzut şi eu ştirea, au trimis băieţii pe grup, nu mă aşteptam să îi bage chiar în stadion, dar e bine că sunt toţi sănătoşi şi că nu s-a întâmplat nimic. 

Chiar a părut o glumă proastă la început, dar aparent la Giurgiu nu e decât stadionul. Încă nu mi-am făcut provizii, dar mă gândesc serios. Dacă la început râdeam, se pare că nu e de glumă. Ne gândim şi noi, trebuie să stăm în casă şi să ne întâlnim doar aici, la antrenament. Sperăm să nu ia niciunul şi să rămânem sănătoşi până se va termina treaba asta cu coronavirusul. Noi nu prea credem în nimic până nu ni se întâmplă" , a declarat Denis Alibec.

Marţi, un autocar venit din Italia, cu 21 de români aflaţi la bord, a fost plasat în carantină, astăzi, pentru a fi decontaminat. Autocarul a fost parcat în curtea stadionului "Marin Anastasovic" din Giurgiu, undeva lângă tribuna a doua a stadionului care găzduieşte meciurile echipei de fotbal Astra Giurgiu.

Pasagerii şi şoferul au fost plasaţi în carantină, la Hotel Sport, iar autocarul a fost decontaminat şi sigilat, a declarat prefectul de Giurgiu, Aneta Matei. Întrebată dacă sunt spaţii suficiente, Aneta Matei a spus că situaţia este sub control. Românii, care se întorceau din Calabria, au fost cazaţi la hotelul din subordinea Direcţiei de Tineret şi Sport Giurgiu.

Următorul meci al Astrei Giurgiu este programat sâmbătă, de la ora 17:30, împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş. Partida va putea fi urmărită în direct la Telekom Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi, în timp real, pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: alibecastragiurgiu 

viewscnt
Articole similare