Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii Astrei, săgeţi către Mulţescu! "Nu suntem pregătiţi! Domnul Enache ştie să menţină atmosfera!"

VIDEO | Jucătorii Astrei, săgeţi către Mulţescu! "Nu suntem pregătiţi! Domnul Enache ştie să menţină atmosfera!"

Superliga

Comentarii

Sepsi OSK a urcat pe locul 6 în Liga 1 după ce a învins-o pe Astra, scor 1-0, iar trupa giurgiuveană a ajuns la o serie de patru înfrângeri consecutive în Liga 1.

Totuşi, jucătorii formaţiei din Giurgiu sunt convinşi că venirea lui Costel Enache pe banca tehnică îi va ajuta să redreseze situaţia.

"Din păcate nu ştiu ce se întâmplă. În această seară am arătat mai bine decât data trecută, dar ne-a lipsit puţin şansa în faţa porţii. Cred că jocul nostru se va îmbunătăţi de la meci la meci.

Avem destui oameni de gol, dar eu cred că nu am avut şansă. E un blocaj, avem nevoie de un gol, două ca să ieşim din această pasă.

Domnul Enache a venit cu mai multă încredere, dă mai multă încredere jucătorilor, iar echipa a început să se pregătească mult mai bine, o să vedeţi în următoarele meciuri
", a declarat Neluţ Roşu pentru Telekom Sport.



Claudiu Belu a surprins la interviul acordat după meci, precizând că simte că echipa nu e bine pregătită fizic. Asta deşi sezonul a început de luni bune. Fără să o spună direct, reacţia fundaşului a părut o trimitere directă la fostul antrenor, Gheorghe Mulţescu.

"Ne pare rău, doream ca domnul Enache să înceapă cu dreptul. Dar suntem convinşi că vom creşte ca pregătire fizică şi în joc şi îi vom face şi această plăcere.

Părerea mea e că nu suntem pregătiţi şi am făcut şi greşeli! Nu suntem pregătiţi fizic, nu suntem la capacitate maximă! Nu vreau eu să vorbesc...

Eu simt că nu suntem pregătiţi şi sperăm cu domnul Costel Enache să ajungem la capacitate maximă. E atmosferă bună şi ştie cum să o menţină. Nu e haos, dar când nu sunt rezultate... Totuşi noi suntem principalii vinovaţi, că noi jucăm.

Ştiam că ne aşteaptă un meci greu astăzi
", a declarat Claudiu Belu pentru Telekom Sport.


Afla mai multe despre: astrasepsiliga 1 

viewscnt
Articole similare