Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Jucătorii campioanei CFR Cluj au transmis un mesaj românilor, în lupta împotriva coronavirusului. "Staţi în casă. Spălaţi-vă mâine cât mai des"

VIDEO | Jucătorii campioanei CFR Cluj au transmis un mesaj românilor, în lupta împotriva coronavirusului. "Staţi în casă. Spălaţi-vă mâine cât mai des"

Fotbal

Comentarii

O parte a jucătorilor de la CFR Cluj au demarat o campanie de avertizare şi conştientizare a pericolului referitor la pandemia coronavirusului COVID-19, care a lovit întreaga ţară.

Cristi Manea, Ciprian Deac, Andrei Burcă, George Ţucudean, Alexandru Păun, Alexandru Chipciu, Mario Camora şi Damjan Djokovic au ţinut să transmită câte un mesaj românilor, aflaţi în lupta cu pandemia coronavirusul. La ora actuală, în România s-au înregistrat peste 100 de cazuri pozitive şi va fi instaurat Scenariul 3 epidemiologic, unde vor fi impuse tot mai multe reguli de combatare.

Jucătorii campioanei au dorit să deschidă ochii românilor care, chiar şi la această oră, iau în derădere coronavisului COVID-19 şi nu respectă nici cele mai elementare norme de igienă. După se observă şi din clip, cei mai mulţi dintre jucători s-au retras la casele lor, alături de familii şi încearcă pe cât posibil să evite ieşirile din casă. În plus, jucătorii CFR-ului propun spălarea şi dezinfectarea cât mai des a mâinilor.

 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe