Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii celor de la CFR Cluj au vândut bilete pentru meciul cu Celtic Glasgow. "Vor veni să câştige. Nu s-au văzut cu sacii în căruţă"

VIDEO | Jucătorii celor de la CFR Cluj au vândut bilete pentru meciul cu Celtic Glasgow. "Vor veni să câştige. Nu s-au văzut cu sacii în căruţă"

Fotbal

Comentarii

Jucătorii lui CFR Cluj îşi cheamă suporterii alături, pe arena "Dr. Constantin Rădulescu", pentru partida de joi, cu Celtic Glasgow, care îi poate duce în primăvara europeană.

Cu acesată ocazie, doi dintre cei mai reprezentativi jucători ai trupei lu Dan Petrescu, Andrei Burcă şi Billel Omrani au vândut bilete la meci, într-un mall din Cluj. În acelaşi timp, au semnat autografe şi au făcut fotografii cu cei mai fanatici suporterii ai echipei. 
 
Evoluţiile bune din acest sezon l-au transforat pe Andrei Burcă într-un jucător de echipă naţională. Piesă de bază pentru Dan Petrescu, Burcă are încredere mare în colegii săi, însă este conştient că scoţienii nu vor veni la Cluj să facă figuraţie.
 
"Cred că este cel mai important meci din acest an şi sperăm să reuşim să ne calificăm. O să întâlnim o echipă foarte bună care va veni să câştige şi să joace fotbal pentru că aşa a făcut în fiecare meci. Noi trebuie să ne ridicăm la înălţimea acestui meci şi să reuşim să ne calificăm. Nu cred că au mentalitatea noastră. Adică nu cred că s-au văzut cu sacii în căruţă şi vin aici să se predea sau să joace fotbal la mişto. O să vină să joace fotbal, ceea ce ştiu să facă şi sunt o echipă valoroasă şi cu siguranţă îşi vor dori cele 3 puncte pentru că sunt şi bani la mijloc", a a declarat Andrei Burcă.
 
Partida dintre CFR Cluj şi Celtic Glasgow este programată joi, 14 decembrie, de la ora 20, în ultima rundă din Grupa E din Europa League.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare