Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii celor de la FCSB, resemnaţi după înfrângerea cu CFR Cluj. "Obiectivul principal a devenit Cupa României"

VIDEO | Jucătorii celor de la FCSB, resemnaţi după înfrângerea cu CFR Cluj. "Obiectivul principal a devenit Cupa României"

Fotbal

Comentarii

FCSB a pierdut duminică seară, pe terenul celor de la CFR Cluj, scor 0-1 (0-1), în etapa a treia din play-off-ul Ligii 1. În urma acestui rezultat, formaţia din Gruia s-a distanţat la şapte puncte de FCSB, cea care era considerată principala contracandidată la titlu din acest sezon.

Ovidiu Popescu şi-a înscris în propria poartă, în minutul 23, iar formaţia antrenată de Bogdan Argeş Vintilă se vede în postura de a pica până pe poziţia a patra la finalul acestei runde, dacă două formaţii dintre Universitatea Craiova, Astra Giurgiu şi FC Botoşani vor câştiga cele două meciuri rămase din play-off-ul acestei runde.

Darius Olaru a fost titular în garnitura celor de la FCSB, a încercat să livreze baloane utile colegilor săi, însă fcsbiştii s-au lovit de un portar în mare formă, în persoana lui Giedrius Arlauskis. Acum, atenţia jucătorilor de la FCSB s-a mutat către Cupa României şi dubla cu Dinamo, din semifinale.

"Ştiam că va fi un meci foarte greu. Am venit aici destul de pregătiţi, am făcut un meci foarte bun pe care, cred eu, nu trebuia să îl pierdem. Ne-am creat mai multe situaţii şi cred că am dominat jocul. Asta este, s-au distanţat la şapte puncte, mergem mai departe. Nu avem ce face. Este o distanţă foarte mare, însă noi vom spera în continare. Vom vedea până la sfârşit. Este foarte greu fără suporteri, chiar dacă mai auzeam sunete în boxe. Acum, obiectivul principal a devenit Cupa, dar nici nu o să ne dăm la o parte nici de la campionat", a declarat Darius Olaru, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare