Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii CFR-ului, surprinşi de rezultatul de la Iaşi: "Au ajuns o dată la poartă şi ne-au bătut"

VIDEO | Jucătorii CFR-ului, surprinşi de rezultatul de la Iaşi: "Au ajuns o dată la poartă şi ne-au bătut"

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi a obţinut prima victorie după şapte etape fără succes şi s-a impus în partida cu CFR Cluj, scor 2-1. Passaglia şi Gallego au marcat golurile pentru moldoveni, iar Costache a înscris pentru campioana României.

"E greu să vorbim la cald, dar au fost superiori cei de la Iaşi. Iaşiul ne-a fost superioară, echipa nu a intrat bine. Iaşi, în repriza a doua, a controlat aproape tot meciul, cu posesie... Noi nu am fost aşa agresivi. Aveam nevoie să fim mai agresivi, mai compacţi. Echipa de la Iaşi a jucat foarte mult între linii şi cred că asta ne-a dezechilibrat.

Nu e o scuză că am jucat şi la Rennes. Noi am demonstrat până acum că şi atunci când s-a schimbat echipa am câştigat. Nu e o scuză. Când pierdem, pierdem toţi. Azi a fost o înfrângere dureroasă pentru noi, pe care echipa nu a vrut-o. Capul sus, că avem un meci important sâmbătă.

Nu am mai câştigat de foarte mult timp în deplasare, dar avem nevoie să continuăm uniţi şi să rezolvăm acest lucru, să încercăm să câştigăm şi în deplasare. Nu e vorba de oboseală. Cum ai spus şi tu, înainte au jucat trei jucători. Nu putem să vorbim de oboseală" , a declarat Mario Camora.

"Am avut ocazii şi nu am marcat. Iaşi, în a doua repriză, doar o dată a ajuns la poartă şi a dat gol. E cam dureros că n-am mai câştigat de mult în deplasare, dar asta e, mergem înainte, nu avem ce face. În prima repriză, Iaşi a jucat mai bine, dar cred că în a doua repriză nu merita chiar victoria. Un rezultat de egalitate poate era echitabil" , a spus Ovidiu Hoban.

Afla mai multe despre: poli iasicfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare