Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii Chindiei au "luptat" pentru colegii lor infectaţi cu COVID-19. "Le dedicăm lor această victorie. I-am simţit aproape de noi"

VIDEO | Jucătorii Chindiei au "luptat" pentru colegii lor infectaţi cu COVID-19. "Le dedicăm lor această victorie. I-am simţit aproape de noi"

Fotbal

Comentarii

Chindia s-a impus în faţa celor de la Dinamo, scor 1-0, luni seară, pe stadionul "Ilie Oană", într-o partidă contând pentru etapa a 2-a din Liga 1. Unicul gol al partidei a fost marcat de către Daniel Florea, în prelungirile primei reprize.

Clubul din Târgovişte a fost obligată, zilele acestea, să încropească rapid un lot decent, competitiv, cu care să facă o figură bună în faţa celor de la Dinamo, după ce vestiarul a fosta afectat grav de pandemia de coronavirus. Aşa au ajuns la Chindia pe ultima sută de metri trei jucători de la Viitorul Constanţa, sub formă de împrumut. Toţi trei au fost titulari în echipa aliniată de Valentin Năstase, secundul lui Emil Săndoi. Pentru Chindia a fost prima victorie a sezonului, suprinzătoare, în faţa unui Dinamo patetic. "Câinii" n-au tras un şut pe poartă timp de 90 de minute.
 
"Am obţinut o victorie mare în această seară, ţinând cont de cele întâmplate. Consider că şi la Iaşi meritam măcar un punct, dar măcar am învăţat ceva din meciul de la Iaşi. Astăzi s-a văzut determinarea şi am făcut totul ca să câştigăm. Ţin să le dedic victoria aceasta pentru Mister şi pentru băieţii care au suferit. În acelaşi timp i-am simţit aproape de noi, Mister ne-a motivat şi ne-a dat ultimele indicaţii prin video call şi era foarte încrezător. Noi am muncit pentru ei, să le facem o bucurie, că pentru ei cred că e cel mai greu în perioada asta, să nu fi pe teren, să fii departe de ceea ce înseamnă fotbal", a declarat Daniel Florea, imediat după partida cu Dinamo.
 
"În primul rând ne-am dorit şi asta s-a văzut pe teren, am făcut o primă repriză foarte bună. A doua repriză a fost una în care am ştiut să şi suferim. Ne dorim cu toţii să nu mai avem emoţiile din sezonul trecut. Ne bucurăm că ne-au mai venit colegi noi care să aducă un plus echipei. Avem mare încredere că în acest sezon vom face lucruri mult mai bune decât în sezonul trecut", a declarat şi Piţian.
 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare