Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii Craiovei, antrenament prin video-conferinţă: "Am optat pentru această metodă deoarece corectitudinea exerciţiilor este foarte importantă"

VIDEO | Jucătorii Craiovei, antrenament prin video-conferinţă: "Am optat pentru această metodă deoarece corectitudinea exerciţiilor este foarte importantă"
Comentarii

La fel ca marile cluburi din Europa, Universitatea Craiova şi-a băgat jucătorii la antrenamente acasă. Oficialii oltenilor au amenajat o sală specială pentru antrenamente, unde a fost montat şi un ecran imens pe care preparatorul fizic a putut urmări toate mişcările jucătorilor în cel mai mic detaliu.

"Am ajuns şi aici. Planificarea pentru primele 4 săptămâni a luat sfârşit, iar acum am fost pregătiţi să trecem la nivelul următor. Am optat pentru o astfel de abordare deoarece corectitudinea exerciţiilor este foarte importantă pentru noi, vrem calitate pentru fotbalişti şi nu cantitate. Pe un ecran mic îmi era imposibil să constat care sunt greşelile de execuţie ale unora dintre ei, să le remediez în timp real pentru a nu periclita sănătatea şi de aceea am optat pentru ajutor din partea unei instructoare de fitness. O singură persoană este imposibil să demonstreze, să explice, să corecteze şi să încurajeze jucătorii.

Antrenamentul a fost structurat în 4 părţi cu obiective diferite. Partea fundamentală a antrenamentului a fost antrenarea într-un regim de efort cât mai intermitent, pentru a stimula inima şi a stimula cât de mult putem efortul specific fotbalului din punct de vedere cardiovascular. Jucătorii s-au descurcat foarte bine, iar din punctul meu de vedere antrenamentul a fost un real succes” , a declarat preparatorul fizic Cornel Blejan pentru site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare