Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii de la FCSB s-au dat de gol cu privire la noul antrenor: "Îl aşteptăm, avem nevoie"

VIDEO | Jucătorii de la FCSB s-au dat de gol cu privire la noul antrenor: "Îl aşteptăm, avem nevoie"

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut o nouă partidă, 1-2 cu Astra, şi jocul echipei arată, cel mai mult, că are nevoie de un antrenor. Gigi Becali pare că s-a hotărât cu privire la noul principal de la FCSB, iar fotbaliştii s-au dat de gol.

Întrebat despre posibila venire lui Toni Conceicao, Răzvan Oaidă s-a dat de gol, dar apoi şi-a schimbat din mers discursul: "Îl aşteptăm, avem nevoie, îl aşteptăm cu mare drag. Nu ştiu cine va fi. Sper să facem o treabă bună, să se muleze pe echipă şi să demonstrăm că suntem o echipă mare", a spus la flash interviul de după meci. 

Fostul jucător de la Botoşani a marcat singurul gol al echipei sale în deplasarea de la Giurgiu, dar acest aspect nu îl bucură în totalitate: "Nu cred că este foarte important că am marcat, era mult mai frumos dacă am fi reuşit să câştigăm. Mă bucur pentru gol, dar cu un ochi râd şi cu altul plâng".

FCSB, antrenată la această întâlnire de secundul lui Bogdan Andone, Vergil Andronache, a fost învinsă, luni, la Giurgiu, cu scorul de 2-1 (1-1), de Astra, în ultimul meci al etapei a IV-a a Ligii I.

Afla mai multe despre: oaidafcsbtoni conceicao 

viewscnt
Articole similare