Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii de la Voluntari nu mai înţeleg nimic: "Arbitrul l-a crezut pe portar. N-am mai auzit în viaţa mea aşa ceva"

VIDEO | Jucătorii de la Voluntari nu mai înţeleg nimic: "Arbitrul l-a crezut pe portar. N-am mai auzit în viaţa mea aşa ceva"

Fotbal intern

Comentarii

În minutul 84 al partidei dintre FC Voluntari şi Universitatea Craiova, Mitrovic a avut o intervenţie imprudentă în careu asupra lui Daniel Benzar, iar centralul Marcel Bîrsan a dictat penalty pentru gazde. După o discuţie cu asistentul Mihai Marica, arbitrul şi-a anulat decizia şi a continuat partida.

"Eu am simţit cum am dat în minge şi, după părerea mea, a fost penalty clar. Arbitrul s-a luat după central şi după portar. El l-a crezut pe portar, n-am mai auzit în viaţa mea aşa ceva. Consider că meritam un egal în acest meci. Suntem o echipă mică, iar asta s-a văzut la această fază" , a declarat Daniel Benzar.

"Ne doare, pentru că ne-am pregătit o săptămână întreagă, ne-am chinuit să egalăm, apoi, când avem penalty, ni se anulează. Mie mi s-a părut penalty. Eram pe bancă, iar din poziţia în care mă aflam, mi s-a părut penalty. Dureros este pentru că s-a acordat, iar după ce au pus presiune cei de la Craiova, imediat s-a anulat. Dacă era altă echipă, nu se mai anula. Suntem o echipă mică şi nu avem ce să facem" , a spus Daniel Novac.

Afla mai multe despre: birsanpenaltyfc voluntaridaniel benzardaniel novacliga 1 

viewscnt
Articole similare