Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii din Liga 1, îngrijoraţi de noile reglementări. "La gol nu ne putem bucura împreună, dar la corner faci marcaj om la om"

VIDEO | Jucătorii din Liga 1, îngrijoraţi de noile reglementări. "La gol nu ne putem bucura împreună, dar la corner faci marcaj om la om"

Fotbal

Comentarii

Jucătorii din Liga I se revoltă împotriva protocolului impus de LPF pentru reluarea Ligii I. Riscă etape bune de suspendare doar dacă scuipă pe teren.

Întreg fotbalul european se pregăteşte să revină, însă regulamentele sunt mult mai stricte, iar protocoalele anti-Covid 19 sunt privite cu sfinţenie şi trebuie respectate întru totul. Chiar şi în Liga 1. Vom vedea cum se vor adapta jucătorii de pe prima scenă a fotbalului românesc acestor reguli, fără să primească sancţiuni. Cea mai mare problemă pare...scuipatul pe teren.

"O să fie o problemă foarte mare ţinând cont de temperaturile pe care le avem. Nu e frumos, dar într-un fel îţi eliberezi respiraţia. Dacă nu mai pot şi nu mai rezist, ce o să fac? O să stau să leşin pe teren?. Poate o să vină cineva de la Ligă, Federaţie sau Arbitraj să ne explice. La gol nu te poţi bucura împreună, dar la corner îl ţii om la om. La corner nu o să ne mai fie frică de coronavirus", a declarat Neluţ Roşu, fotbalistul celor de la Gaz Metan Mediaş, pentru Telekom Sport.

De asemenea, Cătălin Ţîră este îngrijorat de cum îşi vor asimila jucătorii noile reguli. În fotbal, unele gesturi sunt inerente, involuntare, însă vor trebui radiate forţat unele dintre acestea.

"Când eşti pe teren, în anumite momente nu poţi să te controlezi. Nu te gândeşti la o fază când nu-ţi iese ceva, sunt unii jucători care scuipă şi nu-şi dau seama. O să fie greu să ne controlăm în anumite momente, dar sper să fie bine, să nu facem greşeli, să avem grija unii de alţii pentru că e importantă sănătatea. Sper să mă controlez pentru că nu vreau să primesc vreo amendă sau suspendare", a spus atacantul celor de la FC Voluntari.

După restartul ligii 1, jucătorii nu vor mai avea voie nici să dea mâna între ei, ori să se îmbrăţişeze la goluri.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare