Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii FCSB, nemulţumiţi că joacă mereu „în deplasare”. „E urât, dar tebuie să ne adaptăm”

VIDEO | Jucătorii FCSB, nemulţumiţi că joacă mereu „în deplasare”. „E urât, dar tebuie să ne adaptăm”

Superliga

Comentarii

Deşi sunt nemulţumiţi că sunt nevoiţi să joace mereu „în deplasare”, jucătorii pregătiţi de Nicolae Dică se bucură că au avut parte de susţinere la Piteşti în ciuda temperaturii scăzute de afară.

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a decis să închidă Arena Naţională până la finalul anului, aşa că FCSB s-a văzut astfel nevoită să se mute la Piteşti pentru înfruntările cu Gaz Metan Mediaş, Viitorul şi CFR Cluj.

„Important e să câştigăm, indiferent de teren. E urât, pentru că jucăm, să zic aşa, numai în deplasare. Trebuie să ne adaptăm, nu avem ce face. Am venit aici, am dat peste un teren, în ciuda condiţiilor de afară, un teren foarte bun. Ne bucurăm că ne-a purtat şi noroc”, a spus Bălaşa la finalul partidei.

Fiind înterbat dacă l-au iertat pe Moruţan pentru cartonaşul roşu pe care l-a primit, acesta a răspuns: „Nu, nu. nu avem de ce să îl certăm. Se întâmplă. Nu a făcut-o intenţionat, asta e. Trebuie să fim alături de el”.

Urmează un program complicat pentru FCSB

„Ne aşteaptă o săptămână foarte grea, cu o deplasare extrem de grea şi, după, un meci cu Viitorul, pe teren propriu, la fel de greu.  DAr noi avem obiectiv ca până la sfârşit să fim pe primul loc”, a mai spus Bălaşa.

Nedelcu a declarat la finalul partidei că în ciuda frigului de afară, condiţiile de joc au fost foarte bune. Mijlocaşul FCSB le-a mulţumit suporterilor care au venit la meci să susţino echipa.

„A fost un meci foarte greu, ne aşteptam la lucrul acesta, Gaz Metan este o echipă foarte bună anul acesta, cu şanse reale la play-off. A fost o vreme foarte friguroasă, terenul era foarte puţin îngheţat, dar s-a prezentat în condiţii foarte bune, pentru că era foarte firg şi a arătat cât de cât ok.

Astăzi am avut foarte mulţi spectatori, datorită vremii. Am fost surprins că au venit atâţia la stadion. Aici ne simţim foarte bine. Pentru mine este primul meci şi m-am simţit foarte bine şi le mulţumesc oamenilor care au venit şi au stat în frig şi au văzut meciul”, a spus Nedelcu.

Afla mai multe despre: liga 1gaz metanfcsb 

viewscnt
Articole similare