Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii lui Gaz Metan acuză jocuri de culise: "Ne-am obişnuit să jucăm în inferioritate numerică la fiecare meci"

VIDEO | Jucătorii lui Gaz Metan acuză jocuri de culise: "Ne-am obişnuit să jucăm în inferioritate numerică la fiecare meci"

Fotbal intern

Comentarii

În patru dintre ultimele cinci meciuri jucate, Gaz Metan a avut de fiecare dată un jucător eliminat. Din toate aceste partide, medieşenii au scos doar trei remize, iar acum au mari emoţii în privinţa calificării în play-off.

În meciul pierdut, scor 0-2, pe terenul Universităţii Craiova, Gaz Metan a jucat în inferioritate numerică încă din minutul 32. Fofana a fost eliminat, după ce a primit două cartonaşe galbene în doar opt minute.

"Ne-am obişnuit să jucăm în 10 oameni. Azi chiar am jucat mai bine decât în celelalte meciuri pentru că deja suntem pregătiţi la fiecare meci să jucăm în inferioritate. Chiar am putea să şi antrenăm chestia asta. Nu vreau să acuz pe nimeni, dar e interesant cum, în începutul campionatului, nu era acordat niciun roşu împotriva noastră, iar acum din 5 meciuri avem 4 eliminări dintre care 3 s-au produs în prima repriză.

Şi noi suntem tot aceeaşi echipă. Nu ştiu dacă am devenit noi deodată mai agresivi. Mai sperăm la play-off. Dacă Dinamo cu 22 de puncte mai speră, noi avem 28 de puncte. Aşa că mai sunt 5 etape în care noi vom încerca să facem tot ce depinde de noi" , a declarat Răzvan Pleşca.

"A fost un meci dificil. Ţinând cont că am rămas din nou în zece jucători, este a patra etapă consecutivă. Al doilea galben, da. Eu zic că primul nu a fost de galben, deoarece el, din ce am înţeles, îi dădea indicaţii lui Cristea şi Rocha s-a băgat în mâna lui. Domnul Horaţiu a văzut cot şi i-a dat galben. Noi jucăm bine, dar nu ştiu ce se întâmplă. La finalizare nu reuşim să înscriem, nu suntem limpezi în faţa porţii" , a spus Răzvan Trif.

Afla mai multe despre: razvan plescarazvan trifgaz metanmediascraiovauniversitatea 

viewscnt
Articole similare