Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii lui Gică Hagi, cu temele făcute înaintea partidei cu Clinceni. "Acolo se va decide jocul"

VIDEO | Jucătorii lui Gică Hagi, cu temele făcute înaintea partidei cu Clinceni. "Acolo se va decide jocul"

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul Constanţa şi Academica Clinceni se întâlnesc, vineri, de ora ora 18, într-o partidă contând pentru etapa a 9-a din play-out-ul Ligii 1.

Viitorul Constanţa este lipsită de orice griji, iar finalul de sezon îl foloseşte pentru a-şi pune la punct planul pentru sezonul următor. Cu toate acestea, Gheorghe Hagi rămâne la fel de minuţios şi pretenţios ca de obicei şi nu concepe să piardă locul 1 din play-out, locul 7 din Liga 1. Managerul tehnic nu subestimează formaţia lui Ilie Poenaru, însă speră la toate cele trei puncte

"O echipă care stă bine în teren, care are jucători cu experienţă, care a arătat şi de când s-au reluat acum meciurile... o echipă pragmatică, care joacă bine la rezultat şi sperăm să îi desfacem, să facem fotbalul nostru şi să luăm cele trei puncte", a declarat Gheorghe Hagi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Clinceni.

Nici jucătorii nu au timp de relaxare. Au analizat foarte bine jocul celor de la Academica Clinceni şi sunt siguri că sunt anumite capitole la care se va decide jocul, speră ei în favoarea formaţiei de pe litoral

"Un meci cu o echipă care se apără foarte bine, e foarte greu să marchezi împotriva lor şi unde ne vom testa jocul. Părerea mea, pe atacul poziţional şi pe fazele fize, acolo se va decide jocul. Şi-au schimbat foarte mult stilul faţă de începutul campionatului, când primeau foarte uşor gol. Acum se apără mult mai bine şi atunci când reuşesc să înscrie e foarte greu să îi mai întorci", a declarat Vlad Achim.

"Este o echipă destul de bună, antrenorul i-a aşezat foarte bine în teren şi s-a văzut în ultimele etape. Noi dacă ne facem jocul nostru de posesie, cu siguranţă vom câştiga", adăugat şi Andrei Ciobanu.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare