Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii lui Sepsi exultă după venirea lui Leo Grozavu. Reacţiile după victoria, 4-0, împotriva celor de la Clinceni

VIDEO | Jucătorii lui Sepsi exultă după venirea lui Leo Grozavu. Reacţiile după victoria, 4-0, împotriva celor de la Clinceni

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a învins pe teren propriu pe Academica Clinceni, scor 4-0, într-o partidă care a început luni, dar din cauza ceţii, s-a terminat marţi. Marea victorie a gazdelor a marcat şi primele goluri în Liga 1 ale lui Marius Ştefănescu (21 de ani).

Tânărul Ştefănescu a fost declarat omul meciului şi a ţinut să îi mulţumească lui Leo Grozavu pentru încrederea acordată, la superflash: "Mă bucur că am reuşit să câştigăm, ne trebuiau cele trei puncte şi apoi mă bucur că am înscris primele mele goluri în Liga I. De când a venit Mister, a vorbit cu mine, m-a încurajat, mi-a spus să fac mai multe, pentru că ştie că pot mai multe".

Despre meci a vorbit şi antrenorul Leo Grozavu, de acum el trebuie să pregătească meciul cu Dinamo, care va avea loc vineri, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport: "Sunt mândru de jucătorii mei care chiar dacă au adunat multă frustrare. Ne aşteptam să jucăm aseară, nu am reuşit, am mai stat încă o seară în cantonament, ne-am prezentat azi fantastic, merită toţi de l aprimul până la ultimul felicitări. Suntem singura echipă din prima ligă care am jucat 4 jocuri la rând din 3 în 3 zile şi urmează al 4-lea joc. O să fie greu la Dinamo, ştim cu toţii. Ei au avut 3 zile mai mult decât noi de refacere, dar să sperăm că o să reuşim să ne remontăm şi pentru jocul cu Dinamo".

Probleme au fost şi marţi, pentru că spre finalul meciului s-a lăsat din nou ceaţa, iar fostul internaţional de tineret, Florin Ştefan, a fost din nou îngrijorat că meciul se poate întrerupe, încă o dată: "Da, pe final, prin minutul 75, când se lăsase din nou ceaţa, am avut mici emoţii că se poate întrerupe din nou".

 

Afla mai multe despre: sepsileo grozavu 

viewscnt
Articole similare