Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii lui Sepsi şi-au îndeplinit obiectivul în meciul cu FCSB. "Ne-am propus să luăm punct sau puncte. Am profitat de experienţa şi agresivitatea noastră"

VIDEO | Jucătorii lui Sepsi şi-au îndeplinit obiectivul în meciul cu FCSB. "Ne-am propus să luăm punct sau puncte. Am profitat de experienţa şi agresivitatea noastră"

Fotbal

Comentarii

FCSB şi Sepsi Sfântu Gheorghe au terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat la Mogoşoaia, contând pentru etapa a 15-a din Liga 1. Rezultatul este unul care mulţumeşte mai mult formaţia covăsneană, decât pe fosta campioană a României.

Meciul dintre FCSB şi Sepsi a fost unul de anduranţă, care a adus faţă-n faţă două formaţii total diferite. FCSB, care a folosit opt jucători sub 22 de anii, iar OSK Sepsi, care a avut la îndemână şapte jucători cu vârstă de aproximativ 30 de ani. Diferenţa de vârstă a fost una vizibilă, mai ales la duelurile fizice, acolo unde presingul agresiv, făcut sus de jucătorii lui Leo Grozavu, i-a pus în mare dificultate pe jucătorii tineri ai celor de la FCSB.

Fundaşul Bogdan Mitrea a recunoscut că jocul bun al echipei sale se datoarează respectării planului tactic alcătuit înaintea meciului. În plus, obiectivul echipei a fost îndeplinit: Sepsi n-a pierdut cu mâna goală de la Mogoşoaia. 

"Ne-am propus să luăm punct sau puncte de la început, suntem bucuroşi că nu am pierdut. Pe presiune am ştiut clar că sunt jucători mai tehnici, au o dinamică mai bună decât noi, şi noi am profitat de experienţa noastră şi de agresivitatea sus am încercat să nu îi lăsăm să joace să nu aibe timp de gândire nici unul pe teren. Şi execuţia lui Coman a dat o folia seca nu ne-am aşteptat e foarte greu şi pentru noi şi pentru fundaşi, noi cel puţin nu ştiu dacă riscai să o bagi în poartă iar pentru portar a căzut foarte repede mingea. Da i-am atras în jocul nostru, ştiam că nu se simt în largul lor pentru că este un teren pe care nu au mai jucat nici ei nici noi, ne-a favorizat pe noi. Am jucat un fel de CFR anii trecuţi, normal ne-am inspirat şi de la echipele domnului Dan Petrescu pentru că acesta este stilul lui pe agresivitate şi pe un joc direct. Suntem bucuroşi că am terminat pe locul 4 la jumatea clasamentului suntem în obiectiv", a declatat fundaşul Bogdan Mitrea, la finalul partidei.



"Este bine că nu am pierdut, am obţinut 1 punct pe un teren dificil şi ne dă speranţe pentru meciurile care vor urma după pauză. Da s-a terminat dar da mă aşteptam avem un grup bun o echipă bună trebuia să ne omogenizăm", a completat şi fundaşul stânga al celor de la Sepsi, Florin Ştefan.

Boubacar Fofana, marcatorul golului lui Sepsi, a reclamat lovitură de pedeapsă la o fază care i-a avut în prim plan pe Aganovic şi Moruţan, în repriza secundă.

"A fost un meci important pentru noi şi am ajuncat împotriva unei echipe bune, am jucat un fotbal bun şi am reuşit să venim aici şi să luptăm, în spiritul echipei. Un punct este important. am vrut trei, dar nu am putut să le luăm. Însă un punct de fiecare este echitabil. Da, e primul meu gol. Este primul meu gol şi sunt bucuros pentru echipă. Sper să mai înscriu mai mult, dar aşa cum am spus, este vorba de evoluţia echipei, suntem o formaţie solidă şi sper să continăm aşa. Avem ca obiectiv să fim în play-off şi aceasta este spiritul dacă vrem să fim acolo. Am arătat asta azi şi suntem pregătiţi pentru orice echipă. A fost meci tare, greu, intensitate mare şi aşa e fotbalul greu. Cu multe duleuri, cu multe faulturi de ambele părţi, aşa că eu cred că a fost un meci bun. A avut intensitate şi cred că am jucta bine. Am meritat şi un penalty la final, aş spune că nu am câştigat un punct, ci am pierdut două. Ne concentrăm pe obiectivul nostru şi, sper, la finalul sezonului să fim acolo. La faza acolo cu Aganiovic, a fost penalty. Nu ştiu. Am avut două şanse cu Safranko şi am avut trei oportunităţi de a marca, dar sunt fericit pentru echipă. Echipa a arătat carcater şi am jucat bine. suntem feritciţi pentru evoluţie", a completat Fofana.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare