Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii Viitorului Constanţa au pus "gând rău" celor de la Argeş, pentru meciul de duminică. "Ne gândim doar la victorie"

VIDEO | Jucătorii Viitorului Constanţa au pus "gând rău" celor de la Argeş, pentru meciul de duminică. "Ne gândim doar la victorie"

Fotbal

Comentarii

Viitorul Constanţa întâlneşte pe FC Argeş, duminică, de la ora 18:45, într-un duel din etapa a 8-a din Liga a 1. Meciul va fi transmis în direct, pe Telekom Sport 1.

Viitorul Constanţa vine după o serie de patru meciuri fără înfrângere, după două succese şi două egaluri. Dacă va învinge, formaţia de pe litoral se apropie de locurile de play-off. De partea cealaltă, FC Argeş vine după prima victorie a sezonului, 1-0 cu Astra Giurgiu, dar rămâne penultima în ierarhia Ligii 1. Jucătorii Viitorului Constanţa nu concep alt rezultat în afara victoriei în duelul cu nou-promovata.

"Va fi un meci dificil. Trebuie să ne gândim doar la victorie, să mai acumulăm trei puncte în clasament şi să ne apropiem de podium. Nici ei, nici noi, nu avem nimic de pierdut. Trebuie să jucăm fotbal. Să începem agresivi şi să nu le dăm nicio şansă. Am ajuns la un nivel mult mai bun decât cel de la începutul campionatului. Ne-am acomodat cu Mister, cu staff-ul, cu ideile de joc. Se vede pe teren că practicăm un joc bun şi sper să facem acelaşi lucru", a declarat portarul Valentin Cojocaru.

"Meciul va fi unul dificil, chiar dacă este o echipă care vine din liga secunda. Sper să înscriu şi împotriva celor de la Argeş. Vreau să înscriu în fiecare meci. Important este ca echipa să câştige, nu să devin neapărat golgeter. Echipa este în creştere, avem o serie în care mai putem acumula puncte şi trebuie să o facem", a completat Kevin Luckassen, marcator a patru goluri în primele şapte runde.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare