Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorii Viitorului vizează primul succes al sezonului, la Sfântu Gheorghe: "Aş prefera să câştigăm cu 1-0"

VIDEO | Jucătorii Viitorului vizează primul succes al sezonului, la Sfântu Gheorghe: "Aş prefera să câştigăm cu 1-0"

Fotbal

Comentarii

OSK Sepsi Sfântu Gheorghe întâlneşte pe Viitorul Constanţa, sâmbătă de la ora 19, într-o partidă contând pentru etapa 4-a din Liga 1. Cele două formaţii se află în căutarea primului succes din acest sezon competiţional.

Ultimele două partide de la Sfântu Gheorghe s-au terminat la egalitate, 2-2 şi 3-3, ceea ce denotă că au fost lupte ofensive de anduranţă, în care s-a pus mai mult accent pe ofensivă decât pe defensivă şi în care nimeni nu a dorit să "pice la podea". Dacă s-ar putea, fotbaliştii antrenaţi de Ruben de la Barrera ar renunţa la fotbalul spectaculos pentru un succes de trei puncte.

ntotdeauna au fost meciuri grele când am jucat la Sepsi. Este o echipă foarte agresivă, în sensul bun al cuvântului. Joacă din primul minut până în ultimul minut. Noi trebuie să fim concentraţi, să încercăm să înscriem şi să câştigă. Sepsi a fost întotdeauna o echipă care a avut jucători buni în componenţă, cu siguranţă va fi un meci foarte greu dacă nu vom fi concentraţi 100%. Ultimul duel a fost spectaculos (3-3), dar sincer, eu aş prefera să câştigăm cu 1-0. A fost un început mai greu, oarecum, normal, având în vedere că s-a schimbat şi antrenorul, nu a avut destul timp să pună în practică ceea ce vrea să facem noi şi, cu siguranţă, vom creşte de la meci la meci şi vor veni şi rezultatele", a declarat fundaşul Sebastian Mladen.

"O să fie, cu siguranţă, un meci foarte greu, împotriva unei echipe foarte bune, dar încercăm să ne pregătim cât mai bine pentru acest meci şi să-l tratăm cu maximă seriozitate. Este foarte frumos să joci de la o vârstă atât de fragedă în Liga 1, alăuturi de nişte jucători foarte buni şi o echipă alături de mine foarte bună. Încerc să cresc de la meci la meci, de la antrenament la antrenament şi mă adaptez cât mai repede. Sunt foarte importante pentru mine aceste minute,  care mă ajută enorm. Sper să primesc din ce în ce mai multe şi să obţinem prima victorie din acest campionat", a declarat şi Ştefan Bodişteanu, cel mai tânăr jucător din lotul formaţiei de la malul mării, 17 ani.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare