Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorul care a răpus-o pe Real Madrid face noi victime în Liga Campionilor. Va fi adversarul României U21 la EURO 2019

VIDEO | Jucătorul care a răpus-o pe Real Madrid face noi victime în Liga Campionilor. Va fi adversarul României U21 la EURO 2019
Comentarii

Echipa naţională antrenată de Mirel Rădoi a nimerit o grupă foarte dificilă la Campionatul European de anul viitor, destinat naţionalelor sub 21 de ani. Chiar dacă principalele favorite sunt Anglia şi Franţa, pericolul vine şi de la cealaltă echipă din grupă - Croaţia.

Cel mai periculos jucător din lotul croaţilor este, fără doar şi poate, Nikola Vlasic. Mijlocaşul ofensiv joacă la ŢSKA Moscova şi este într-o grupă cu Real Madrid, AS Roma şi Viktoria Plzen în Liga Campionilor. Vlasic, în vârstă de 21 de ani, a fost cel care a marcat singurul gol al meciului de la Moscova, dintre ŢSKA şi Real, iar acum, în etapa a 5-a din grupele UCL, a făcut o nouă victimă.

Vlasic a marcat din penalty în partida dintre ŢSKA şi Plzen. În total, el a înscris trei goluri în actuala stagiune din Liga Campionilor. Chiar dacă fotbalistul născut la Split a debutat deja în naţionala mare, este de aşteptat ca el să fie prezent în lotul croaţilor vara viitoare, la turneul final din Italia şi San Marino. În campania de calificare, a jucat şapte meciuri, pentru că în celelalte a fost convocat la prima reprezentativă, şi a reuşit să marcheze de cinci ori.

10 milioane de euro este cota lui Vlasic, care este împrumutat la ŢSKA de la Everton. Clubul englez a plătit pentru fotbalist puţin peste 10 milioane în 2017. 

GOLUL MARCAT DE VLASIC ÎN POARTA LUI REAL MADRID

 

 

Afla mai multe despre: romania u21nikola vlasictska moscovaliga campionilor 

viewscnt
Articole similare