Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorul care a ţinut cu orice preţ să meargă la EURO 2019: ”Ţineam tot timpul telefonul lângă mine. Este cea mai frumoasă vară”

VIDEO | Jucătorul care a ţinut cu orice preţ să meargă la EURO 2019: ”Ţineam tot timpul telefonul lângă mine. Este cea mai frumoasă vară”

Echipa națională

Comentarii

Ricardo Grigore este singurul dinamovist prezent la Campionatul European U21. Fundaşul dinamovist a fost selecţionat în ultimul moment şi spune că a avut mari emoţii că nu va prinde turneul final din Italia.

Iniţial, Ricardo Grigore a făcut parte din lista de rezervă întocmită de Mirel Rădoi, pentru EURO 2019. Însă fundaşul lui Dinamo a fost chemat la lot după ce Denis Drăguş s-a accidentat. Rădoi a vrut astfel să se asigure că şi în apărare este acoperit, în condiţiile în care Ionuţ Nedelcearu a suferit o fractură de piramidă nazală şi va evolua cu mască de protecţie.

Ricardo Grigore spune că a trăit intens până în momentul în care a fost sunat să se prezinte la lot şi nici măcar n-a vrut să plece în vacanţă, de teamă să nu rateze Campionatul European:

”M-am bucurat că domnul Rădoi s-a gândit la mine să fac parte din acest lot, dar, în acelaşi timp, îmi pare foarte rău pentru Denis (n.r. Drăguş), pentru că ştiu cât de mult îşi dorea să participe la acest Campionat European şi un ochi îmi plânge, altul îmi râde. Îmi este şi un prieten foarte bun şi sper să se refacă cât mai repede şi să revină pe teren. De ieri până astăzi am vorbit încontinuu cu el şi mi-a explicat ce are, mi-a spus că nu e foarte grav şi că va reveni în cel mai scurt timp. Dar, din păcate, ţine exact cât ţine turneul final.

(Cum au fost aceste zile pentru tine?) Stresante, să zic aşa, pentru că tot timpul ţineam telefonul lângă mine, să văd dacă sună, dar, într-un final, a fost bine şi mă bucur că sunt aici. Nu am plecat nici în vacanţă, simţeam ceva, dar nu eram 100% că voi fi. Mă bucur tare mult că fac parte din acest grup minunat şi sper să facem nişte rezultate foarte bune pentru că merităm. Nu am avut decât 5 zile în care am stat acasă, dar m-am pregătit, nu am lenevit.



Cu siguranţă este cea mai frumoasă vară, pentru că este o experienţă de neuitat şi sperăm să facem o faţă frumoasă, să nu dezamăgim atâţia români care ne susţin”,
a declarat Ricardo Grigore.

Afla mai multe despre: ricardo grigoredinamo 

viewscnt
Articole similare