Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorul care le-a luat minţile lui Dinu şi Panduru. "Procurorul", lăsat fără cuvinte de driblingul lui: "E ca Neymar cu nenorocirile astea"

VIDEO | Jucătorul care le-a luat minţile lui Dinu şi Panduru. "Procurorul", lăsat fără cuvinte de driblingul lui: "E ca Neymar cu nenorocirile astea"

Superliga

Comentarii

Dumitru Cardoso a impresionat pe toată lumea de la venirea în Liga I. Atacantul de 27 de ani a marcat deja 2 goluri în cele 6 meciuri jucate pentru Gaz Metan, iar în partida cu FC Viitorul i-a încântat pe experţii Telekom Sport cu driblingul prin care l-a umilit pe Bogdan Ţîru.

"Uitaţi-vă ce face jucătorul ăsta. Pe mine mă încântă jucătorul ăsta de fiecare dată când are mingea, când pune piciorul pe minge, cum cere mingea pe poziţie viitoare şi mă mir că Edi spune că nu e vârf de atac. Probabil că nu e vârful de atac care să stea fix acolo. Aici nu că a călcat pe minge, cum calcă alţii de trebuie să scoatem crampoanele de pe minge vreo două săptămâni.

Nu, asta aşa a vrut să facă. Nu vezi nicăieri aşa ceva, este incredibil. Oricine ar fi fost acolo din campionatul nostru, era fentat. Nu crezi niciodată în primul rând că poate să-i reuşească aşa ceva" , a spus Basarab Panduru.

"Vezi la nivelul lui Neymar, la nivelul lui Ronaldo. E foarte sigur pe execuţie, deci e clar că a mai făcut nenorociri din astea" , a declarat Cornel Dinu.

  • 300 de mii de euro este cota lui Cardoso pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Driblingul lui Cardoso:

Afla mai multe despre: cardoso 

viewscnt
Articole similare