Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorul care regretă că nu a ajuns la FCSB: "Din păcate, nu s-a concretizat". Acum, este urmărit de liderul Bundesligii

VIDEO | Jucătorul care regretă că nu a ajuns la FCSB: "Din păcate, nu s-a concretizat". Acum, este urmărit de liderul Bundesligii

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Darius Olaru a fost ţintă pentru roş-albaştri, dar un eventual transfer al său la echipa lui Mihai Teja nu a devenit realitate. Însă Arcadie Zaporojanu - impresarul său - a declarat că Olaru este urmărit de Aston Villa şi Borussia Dortmund.

Fotbalistului îi pare rău că nu a avut "soarta" lui Iulian Cristea la echipa preluată în această iarnă de fostul antrenor al Olaru de la Gaz Metan.

"Sunt coleg de cameră cu Iulian Cristea şi mă bucur pentru el că a prins acest transfer. Din păcate pentru mine, doar s-a vorbit despre un interes al FCSB, la el s-a concretizat", a spus dezamăgit Olaru.

Rămas la Mediaş, Olaru are un singur vis acum. Să ajungă la CE U21 din luna iunie. Până atunci, face comperaţii între fostul şi actualul său antrenor.

"Edi a adus o nouă mentalitate, jucăm mai mult direct, spre poartă, înainte făceam mai multă posesie. Dar cred că ne descurcăm bine. Au mai venit jucători şi lucrurile sunt ok. Sper ca Rondon să fie acelaşi de anul trecut, este un fotbalist de calitate şi sunt convins că ne va ajuta mult. Cel mai mult depinde de play-off. Dacă vom reuşi să intrăm şi voi juca bine, cred că voi face parte din lotul Under 21 pentru Campionatul European", a încheiat mijlocaşul.

 

Afla mai multe despre: olarugaz metanfcsbiulian cristea 

viewscnt
Articole similare