Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorul convins că a făcut un pas înainte după ce a plecat de la Dinamo la o nou-promovată: "Credeam că va fi cu totul altfel acolo"

VIDEO | Jucătorul convins că a făcut un pas înainte după ce a plecat de la Dinamo la o nou-promovată: "Credeam că va fi cu totul altfel acolo"

Superliga

Comentarii

Sergiu Popovici s-a transferat la Hermannstadt după o experienţă nefericită la Dinamo, iar fundaşul de bandă stângă a făcut un salt de patru locuri în clasament prin această mutare. Sibienii sunt pe 7, cu 28 de puncte şi cu şanse la play-off, în timp ce Dinamo ocupă locul 11, cu 22 de puncte.

Popovici a plecat în cantonament alături de noii colegi şi a vorbit despre perioada petrecută la Dinamo, dar şi despre relaţia cu Mircea Rednic.

"Am avut ofertă de la Sibiu imediat după ce am plecat de la Dinamo şi am venit aici. A fost o parte a sezonului mai puţin bună, însă acum sunt la Sibiu, mă gândesc doar aici şi vreau să facem lucruri bune aici. Nu prea am amintiri plăcute. Am avut foarte multe rezultate slabe şi nu am cum să am amintiri plăcute.

Da (n.r. e un pas înainte). Sibiu stă mai bine ca Dinamo în clasament, sunt mai aproape de playoff, însă noi avem alt obiectiv şi sper să îl îndeplinim anul acesta.

Ei (n.r. cei de la Dinamo) cred că trebuie să meargă să se pregătească şi să adune cât mai multe puncte, pentru că playofful, clar, este greu de prins. Să fim realişti, este foarte greu să îl prindă.

Nu îmi pare rău, nu are cum să îmi pară rău că am mers la Dinamo. Însă când am mers acolo m-am gândit că va fi cu totul altfel. Merg la Dinamo, care este una dintre cele mai mari echipe ale României şi va fi foarte bine. Însă nu a fost aşa.

[...- Vă daţi seama că nu m-am simţit foarte bine (n.r. să fie criticat public de Rednic), când antrenorul îţi spune că nu are încredere în tine, că nu îţi mai dă nicio şansă. Trebuie să fii foarte tare psihic, să gândeşti pozitiv tot timpul ca să rezişti",
a declarat Sergiu Popovici la plecarea spre Antalya.

 

Afla mai multe despre: sergiu popovicidinamohermannstadttransfer 

viewscnt
Articole similare