Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Jucătorul din Liga 1 care l-a impresionat pe Lupu: ”Aleargă cam mult copilaşul ăla, dar e singurul fotbalist de la Dinamo”

VIDEO | Jucătorul din Liga 1 care l-a impresionat pe Lupu: ”Aleargă cam mult copilaşul ăla, dar e singurul fotbalist de la Dinamo”

Superliga

Comentarii

Dănuţ Lupu spune că Dan Nistor este singurul mijlocaş în care se regăseşte. Fostul mare mijlocaş român spune însă că Nistor aleargă prea mult şi eficienţa îi scade din această cauză.

Dănuţ Lupu a fost unul dintre cei mai tehnici mijlocaşi din fotbalul românesc, dar spune că acum sunt tot mai puţini jucători cu imaginaţie. Lupu spune că singurul jucător din Liga 1 care l-a impresionat este Dan Nistor, dar îi face un reproş: aleargă prea mult.

”(n.r. În cine vă vedeţi cel mai mult când vă uitaţi la fotbal?) În Nistor, dar fără capacitatea de efort. Aleargă cam mult copilaşul ăla şi de aia cred că are realizări prea puţine. Dar eu cred că e un jucător care poate să facă puţin diferenţa şi, cu scuzele de rigoare, e şi singurul fotbalist de la Dinamo. Când ratezi un transfer şi ţi-e capul în altă parte, acum te vinde, acum nu te vinde, e greu să stai să joci. Oricum, eu mi-aş dori să rămână şi am vorbit şi cu el şi îşi doreşte şi el. Dar ştii cum e, dacă clubul vrea să te vândă, te vinde”, a declarat Dănuţ Lupu.

Afla mai multe despre: danut lupudan nistorliga 1dinamo 

viewscnt
Articole similare